Diskusie - 3885. stránka fóra
35
Váš najobľúbenejší alkohol?
Pivo##Vino##Vodka##ovocné(hruška, slivka... )##Rum##Absint##Likér##Pálenka##iný##nepijem Otvor fórum »
1. 8. 2012 22:09
9
Trpnutie končekov prstov pri vzrušení
Ahojte, mam taky problem že s partnerom keď mame nejake intimne chvilky a keď som už dosť vzrušená, začnú mi trpnuť končeky prstov na rukách a nohách, celkovo sa citim velmi divne, hlavne ked ma robi... Otvor fórum »
1. 8. 2012 22:04
4
UPJŠ Chémia
Ak náhodou ide niekto toto študovať, nech mi napíše, alebo niekto, kto tam chodí. Budem povďačná :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 21:54
19
Su vansy kvalitne?
ti, co mate vansy, myslite si ze su kvalitne? kupili by ste si este raz? :) ako dlho vam vydrzali? Otvor fórum »
1. 8. 2012 21:28
4
Dobrodruzny film
Nepoznate nejaky dobry film, ako Indiana Jones a Flyn Carson??Niečo na ten sposob, kde sa patrá po starých pamiatkach ; ) dik Otvor fórum »
1. 8. 2012 21:11
12
Astrálne cestovanie
Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosti s týmto javom, Astrálnym cestovaním. Skúšal to niekto a podarilo sa mu to? Naštudoval som si to, ale teória a prax je niečo iné, preto sa chcem spýtať, či s tým má niekto... Otvor fórum »
1. 8. 2012 21:09
62
Akú máte veľkosť nohy?
Mám 13 rokov a mám 47/48. Preto mám velký problém, nájsť si vhodné topánky. Mám strašne dlhú širokú nohu a ešte aj velmi vysoký nart. Velmi rád by som si kúpil nejaké velice známe značkové ,... Otvor fórum »
1. 8. 2012 20:50
13
Miestnosť samovrahov
Videli ste tento film? Ak áno, čo si o ňom myslíte? Otvor fórum »
1. 8. 2012 20:49
18
"tehličky"
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, že za akú dlhu dobu by som mohla mať na bruchu tzv. "tehličky" ? :) pri dennom polhodinovom-hodinovom behu ? a pri 100 "brušákoch" denne ? a samozrejme pri strave... Otvor fórum »
1. 8. 2012 20:45
13
Socialna praca alebo socialna pedagogika
ahoj vedel by mi niekto poradit ktory odbor je lepsi??? neviem sa rozhodnut Otvor fórum »
1. 8. 2012 20:37
18
Sľub
Dodržiavate sľuby? Ak nie prišlo vám to aspoň niekedy ľúto ak ste niečo nedodržali? :)) Otvor fórum »
1. 8. 2012 20:34
53
Pomsta!?
Chcem návrhy ako sa chlapovi najhoršie pomstiť(po zabitých rokoch mladého a naivného života s deckom rozmýšlajúcím tretou nohou!!!).... použite svoju skúsenosť, fantáziu... je mi to v celku jedno !!dík za odpovede Otvor fórum »
1. 8. 2012 19:38
4
Študuje niekto odbor Anglický jazyk pre europske inštitucie a ekonomiku na UPJS-KE?
Chcem sa len opýtať či ste s týmto odborom spokojní, aký je to odbor, aké ma uplatnenie :) prioritne oslovujem tých, čo to študujú. Ďakujem. Otvor fórum »
1. 8. 2012 19:34
20
Chorvatsko
Boli ste už v Chorvatsku? Chceli by sme tam ísť, ale nevieme kam. Poradíte niečo? kde ste boli? aká tam bola pláž? čo sa vám tam páčilo a čo nepáčilo? Dakujem za názory a nápady. :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 19:27
22
UKF, je možné zrušiť už potvrdený záväzný záujem o štúdium?
Čawte, je možné zrušiť už potvrdený záujem o štúdium? Zápis však bude až v mesiaci spetember. Zrušiť toto chcem preto lebo ma na odvolanie prijali tiež na UKF ale na ten odbor, ktorý som vždy chcela študovať,... Otvor fórum »
1. 8. 2012 19:26
16
Vedel by mi niekto poradiť ohľadom plynového šporáka?
Vedel by mi niekto poradiť s plynovým šporákom? Mám ho na iskru, značka Amika. Kupoval som ho pred rokom. Doteraz fungoval. Teraz stlačím gombík, stlačím iskru a... Otvor fórum »
1. 8. 2012 18:21