Diskusie - 3886. stránka fóra
2
Counter Strike 1. 6
Čaute. No mám taký problém :D Stiahol som si non steam CSko .. aby som zaspominal na staré časy. Samozrejme najprv mi to nešlo, lebo mi písali niečo že mam malu ramku či čo. tento proflem... Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:55
9
Bol už niekto z vás v Miami (Florida, USA)????
Ja sa tam chystám o pár dní, tak by som chcela zistiť akési infošky ako sa tam žije, kde sa oplatí ísť, niečo o nočnom živote a tak... :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:18
28
Čím by si chcel/a byť a prečo???
Čím by ste chceli byť? Nejakým človekom, zvieraťom, alebo nejakou vecou? :) Otvor fórum »
1. 8. 2012 16:03
4
Je tu niekto orientovaný ako LESBA?
Potrebujem nezadanú lesbičku, ktorá by mala o mňa záujem. Bývam v BA ale baba môže byť z hocikade, lebo mi nebude vadiť ani vzťah cez Birdz, Facebook... Napíšte do správy alebo do... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:51
20
Aku najvetsiu haluz ste si spravili? z niekoho alebo niecoho?
aku najvetsiu haluz ste si spravili? z niekoho alebo niecoho? Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:43
3
TN-KE
Chystá sa niekto zajtra poobede na tento smer??? Vlakom samozrejme :) PS: Nechcem sa cestou nudiť... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:39
5
Provokatérka
Šla som po dialnici, ale s autom, a videla som jednu ženu, ktorá stopovala, bola mierne dotrhaná a zbitá, mala dosť ružové oči. Zastavyla som jej a ona nastúpila, chvíľku... Otvor fórum »
1. 8. 2012 15:03
47
Nechcem dospieť
Ahojte, mám už 19 rokov, a cítim, že strašne dospievam. A pritom nechcem nejako ani dospieť. Cítim sa divne, často spomínam na tie časy, ked som ala 15rokov, a chodievala som na zakladnu, alebo na gympel, a... Otvor fórum »
1. 8. 2012 14:23
73
Kolko doplnkov vyzivy denne jete?
Myslim take tie tabletky, co nie su na predpis. Ja beriem 1x denne zelezo a aj tak na to furt zabudnem :D ako ste na tom vy? Otvor fórum »
1. 8. 2012 14:02
1
Fórum bez nadpisu
Zdravím kto sa chystá tento rok na UMB-psychologia..? Otvor fórum »
1. 8. 2012 13:14
1
Ahojte kto sa chystá do PO anglina/občianska učitelstvo???alebo aspon jedno z toho???
Ahojte kto sa chystá do PO anglina/občianska učitelstvo???alebo aspon jedno z toho??? Otvor fórum »
1. 8. 2012 13:09
24
LF UPJS
Caute... prosim nejakych co vedia voco-kroco, ze kedy tam zhruba na lf v ke posuvajuciaru a posielaju dalsie papiere o prijati... ja som na prijimackach skoncil 8 bodov pod ciarou, napisal som pre istotu aj odvolanie... Otvor fórum »
1. 8. 2012 12:58
23
Poraď mobil
Zdravím :) Poradili by sme mi nejaký dobry telefón do 340€??? ja som si zatial našiel Xperia Play : http://www. alza. sk/sony-ericsson-xperia-xplay-white-d232664. htm alebo http://www. shoppie. sk/samsung-galaxy-s-advance-i Otvor fórum »
1. 8. 2012 12:35
9
Internat
Objavila som rozne internaty, kde dievcata alebo chlapci hladaju nahradu za seba na internat alebo dokonca predavaju svoje miesto na internate. Tak ma zaujima, ci je to legalne, teda napr. ak by som isla napr. ... Otvor fórum »
1. 8. 2012 11:50
59
Aké typy stredných škôl poznáte?
:) Po google som pátrala hádam aj tisíc škôl.. Pre mňa je ale ťažké nájsť školu. Aj keby mi nejaká vyhovovala, stále sa tam niečo pokazí. Mohli by ste mi pomôcť a napísať sem stredné školy, ... Otvor fórum »
1. 8. 2012 11:36
16
Prišla už niekomu odpoveď na odvolanie na LF UPJŠ v Košiciach???
Prišla už niekomu odpoveď na odvolanie na LF UPJŠ v Košiciach??? Otvor fórum »
1. 8. 2012 11:21
5
Neviete ako sa vola ten film kde hraje Rob Schneider?
je to komedia a pametam si len že on si dal naušnica a taku istu si dala aj jedna baba a oni sa vymenili a on robil striptera atd... diky... Otvor fórum »
1. 8. 2012 11:17
- nie
- len občas
Ďalšie možnosti »