môžem ti povedať, že ani jeden rok som chodila na soc. prácu. veľmi zlý výber. teraz som po roku skončila a začínam odznova na psyhcologii. na soc. práci sme mali aj predmet sociálna pedagogika a môžem zaručene povedať, že to je blbosť. nemá to hlavu ani patu (podľa mňa). to už skor soc.práca a špecializuješ sa časom na nejakú skupinu ľudí. zo soc.pr. má širší okruh pôsobenia, je keď podľa mňa obidve tieto odbory ti budú naprd.
@elena52 skôr sociálna práca, povedala by som, len ju určite nerob na sv.Alžbete, lebo to máš skutočne úrad prácve istý. Dá sa zhonať práca aj v tomto odbore, ak vieš, čo chceš robiť a od prvého ročníka sa tomu venuješ na praxiach.
Ani jeden z týchto odborov by som si nebola vybrala, keby som mala tie skúsenosti a vedomosti, ktoré mám teraz. Mám vyštudovanú sociálnu pedagogiku a teda... v tomto odbore zohnať prácu je naozaj zázrak. Okrem toho ma to príliš nebavilo, aj keď výnimky sa našli (sociálna patológia, psychológia). Vyber si niečo, čo má nejakú budúcnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov