Diskusie - 3884. stránka fóra
4
Filmy
neporadili by ste mi par dobrych filmov ? najlepsie by boli komédie .. :) viete celú sobotu precestujem tak si chcem dat nieco do mobilu aby som mala co pozerat :) Otvor fórum »
2. 8. 2012 09:51
28
Huawei
hello ludia nemate s tymto mobilom skusenosti?? uz asi dva mesiace sa pozeram po samsungoch, HTCckach a inych takychto znaejsich znackach ale neviem najst mobil co bymi vyhovoval jeden je obrovsky, dalsiemu chyba blesk, dalsi ma na... Otvor fórum »
2. 8. 2012 09:19
38
Myslíte si, že sa dá zaľúbiť cez internet?
Myslíte si, že sa dá zaľúbiť cez internet? Otvor fórum »
2. 8. 2012 09:10
19
17
Trojkombinacia: chalan, baba, a jej najlepsia kamaratka
chcel by som popisat moj problem. ja a jedna baba sme spolu chodili 6 rokov a rozisli sme sa zle - mojou chybou(styl rozchodu). ale v nasledujucich dnoch sme si vsetko vyrozpravali a v dobrom. Je to velmi... Otvor fórum »
2. 8. 2012 00:31
23
NajNEobľúbenejší smajlík
No, boli tu už rôzne diskusie, ktorého birdzovského smajla máte najradšej, tak teraz inak - ktorý je váš najneobľúbenejší? lebo sa vám nepáči? alebo proste lebo je nesympatický :D Otvor fórum »
2. 8. 2012 00:26
60
Prsia
baby mate to radi ked sa vam chlapci hraju s prsiami ale ne pri sexe len napr. pri pozerani filmu, z nudy atd. Otvor fórum »
2. 8. 2012 00:18
18
Roztahovák v uchu
Moja sestra si zacala roztahovat ucho a ma tam 3mm len teraz tam ma take biele asi hnis a nevie co s tym dalej ci si to tam ma nechat alebo nechat ucho tak nech si zvykne..velmi sa do toho... Otvor fórum »
1. 8. 2012 23:27
6
Dovolenková láska
Zažili ste niekedy takú dovolenkovu lásku ? že ste niekoho stretli keď ste boli niekde na dovolenke, a trvalo to len pár dní (počas trvania vašej dovolenky) :) Aké to bolo ? Máte na to pekné spomienky ? Otvor fórum »
1. 8. 2012 23:25
7
Stráženie psov
PONÚKAM STRÁŽENIE PSOV ! Chystáte sa odcestovať, ale nemáte kde dať Vášho psíka? Postrážim Vám ho! Som študentka gymnázia s láskou k zvieratám. Mám niekoľko ročné skúsenosti so psami a ponúkam celoročné stráženie psov všetkých plemien... Otvor fórum »
1. 8. 2012 23:13
4
Zdravotné poistenie v ČR
Ahojte, rad by som sa opytal ako to riesite so zdravotnym poistenim pri studiu na vysokej skole v Ceskej republike. Uzatvarate si novu poistku v CR alebo pouzivate Europsky zdravotny preukaz zo slovenskej... Otvor fórum »
1. 8. 2012 23:13
29
Koľko trvá jeden "hneď" ?
1. 8. 2012 23:12
31
Sú introverti skutočne tak múdri?
Myslíte, že introverti vedia lepšie využívať logické schopnosti ako extroverti? Vedci ich milujú (nie nadarmo, veď samotný Einstein ním bol) , internetové stránky sú plné ich chvály, obdivujú ich inteligentný prejav... ... Otvor fórum »
1. 8. 2012 22:56
7
Videl tu niekto tých nových šmolkov?,,Aký dabing je lepší?
1. 8. 2012 22:53
1
Technická univerzita v Košiciach-FBI
Ahojte. Hľadám niekoho kto študuje na TUKE-odbor Financie, Bankovníctvo a investovanie. Rada by som sa informovala ohľadom štúdia a tak. Budem vďačná. Ďakujem( Kto tam chodí nech mi pošle TS-ku. Otvor fórum »
1. 8. 2012 22:21