Trojkombinacia: chalan, baba, a jej najlepsia kamaratka
chcel by som popisat moj problem. ja a jedna baba sme spolu chodili 6 rokov a rozisli sme sa zle - mojou chybou(styl rozchodu).ale v nasledujucich dnoch sme si vsetko vyrozpravali a v dobrom. Je to velmi tazke pre oboch obaja sa stretavame vonku s partiou
ja o tom viem dávno. Len sa čudujem, že každý jeden chalan s ktorým riešim niečo vážnejšie alebo menej vážne ju považuje za moju naj kamarátku. A s tým ja už nenarobím nič.
muži ti odpovedia, že naj kamaratka je krava a ženské, že najkamaratka sa správa normálne (; ale to nikto z nás neposúdi, keďže vás nepoznáme a nevieme okolnosti.
Vieš, ide o to, že najkamoška vie obyčajne všetko. Ak sú skutočne dobré kamarátky, tak jej toho tvoja bývalka povedala viac ako tebe. (to záleží od toho, aké veľké kamarátky sú) A ktovie, na čo všetko sa tvoja bývalá kamarátke sťažovala. Ak má kamoška dojem, že si bývalej ublížil, bude prirodzene proti tebe. (lenže ako spomenuli predo mnou, netušíme ďalšie okolnosti. Vieme málo na posúdenie a väčšinu nám toho ani nemôžeš povedať, lebo veľa si toho povedali, iba tie dve)
@lucinka7 nuz, ja by som to rozlisoval ..... vztah je vztah ... proste daco nadpozemske ..... chalan a baba ... bodka, hotovo ...... kamarati a partia su zase iny svet .... a nic sa neposerie ..... dospelejsi ludia to aj tak robia jak som to napisal ....
zas prečo by nemohli mať spoločných kamarátov ? Ide o to, že problémy sa majú riešiť vo vzťahu a nie mimo neho...a šlo by to...chodíš so mnou alebo s ňou ?
Alebo, potrebuješ radu ? v pohode, dám Ti ju...ale upratujem u seba, nie u Teba, čiže je na Tebe, čo nakoniec spravíš.
ja si skor myslim ze najkamaratka ju chce iba pre seba ,lebo pocas vztahu som jej ju "bral".
@dsimca posledný polrok som sa s byvalou hadal a ked sa nastve tak jej to zveličene vravela tej najkamoske. tá si to samozrejme nenechala pre seba ale v partii ma vykreslovala za najväčšieho hajzla.
@rothschild máš pravdu treba to delit ,ludia radi manipuluju a intriguju hentak mas od toho pokoj, no bohuzial ja som mal vztah priamo s partie a nikdy som si nemyslel ze sa to takto zamota.
@chevro to mas pravdu nechapem preco sa do toho niekto iný musi srat
tiež nenávidím, ked sa do vztahu montuje kamarátka alebo kamarát je to predsa naša vec... a vobec nechala by som ju tak alebo sa jej rovno spýtaj tej bývalej o čo ide jej kamarátke..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(ach)
ja o tom viem dávno. Len sa čudujem, že každý jeden chalan s ktorým riešim niečo vážnejšie alebo menej vážne ju považuje za moju naj kamarátku. A s tým ja už nenarobím nič.
zas prečo by nemohli mať spoločných kamarátov ? Ide o to, že problémy sa majú riešiť vo vzťahu a nie mimo neho...a šlo by to...chodíš so mnou alebo s ňou ?
Alebo, potrebuješ radu ? v pohode, dám Ti ju...ale upratujem u seba, nie u Teba, čiže je na Tebe, čo nakoniec spravíš.
@dsimca posledný polrok som sa s byvalou hadal a ked sa nastve tak jej to zveličene vravela tej najkamoske. tá si to samozrejme nenechala pre seba ale v partii ma vykreslovala za najväčšieho hajzla.
@rothschild máš pravdu treba to delit ,ludia radi manipuluju a intriguju hentak mas od toho pokoj, no bohuzial ja som mal vztah priamo s partie a nikdy som si nemyslel ze sa to takto zamota.
@chevro to mas pravdu nechapem preco sa do toho niekto iný musi srat