Diskusie - 3698. stránka fóra
3
Možností športových aktivít v Nitre
čaute ludia! pred mesiacom som začala plavecky kurz v Bratislave, chodievam v piatok, pretože kvôli škole iný deň mi nevyhovuje, som študentkou Ukf, a hladám nejaké športové aktivity, napr zumba, aerobic alebofitloptu, v Nitre aké možnosti mám?podla vás... Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:27
39
Z celých dejín vyberte jednu "beštiu"-najkrutejšiu najbeštiálnejšiu postavu, na plesiach ktorej sa nesie vina za smrť miliónov ľ
Pre mňa je jedným z tých najhorších Lavrentij Berija- šéf NKVD a vykonávateľ Stalinových čistiek, na vrchole svojej moci sa dokonca chváli, že keby chcel mohol by odstrániť samotného Stalina. Pre každé mesto či dedinu mal stanovenú... Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:23
2
LS 2011
Ma tu niekdo mod convoy. Funguje tak ze ked idem kosit pole kombajnz ako v rele alebo len ma budu nasledovat Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:06Ako sa da prestupit z Umelej inteligencie na Hospodarsku informatiku
Ako sa da prestupit z Umelej inteligencie na Hospodarsku informatiku, (prestup v ramci katedry na FEI TUKE) povodne som bol HI ale prijali ma len na UI, na HI ne kvoli nizkemu poctu bodov (486). Jedna sa... Otvor fórum »
20. 9. 2012 10:35
93
Otazka hlavne pre chlapov: zazili ste, ze,,,,
Zazili ste niekedy, ze ste "sli" po nejakom dievcati, ktore na prvy pohlad vyzerala, ze ma nejake hodnoty, moralku a celkovo posobila ako "zena, ktora nedava kazdemu", ale nakoniec ste sa dozvedeli, ze... Otvor fórum »
20. 9. 2012 09:46
34
Ako mu povedat, ze bude ockom ?
Ahojte, pred par 3 tyzndami som spoznala jedneho chlapca tiez z mojej euby a hrozne sme si od zaciatku rozumeli, po zruba po 2 tyzdnoch sme sa spolu aj vyspali. Bola som si... Otvor fórum »
20. 9. 2012 09:20
68
Neobľúbené jedlo,,.
Najde sa u vás nejaké jedlo čo vám nechutí resp. nedokážete zjesť? ja napr. knedlu s vajcom ... :/ Otvor fórum »
20. 9. 2012 07:00
61
Co mam spravit aby mi dala sancu?
zdravim... len pred par dnami sa priatelka so mnou rozisla a ja chcem aby mi dala sancu to vsetko napravit a zmenit sa. boli sme spolu takmer rok a bola to pre mna rozpravka... sanci mi dala uz dost ale... Otvor fórum »
20. 9. 2012 06:57
20
Aký máte názor na časté, dlhé, tie isté a otravné reklamy v TV?
Aký máte názor na časté, dlhé, tie isté a otravné reklamy v TV? Otvor fórum »
20. 9. 2012 06:13
2
Katedra výtvarnej tvory a výchovy, Nitra
Chystá sa tam niekto alebo tam niekto chodí či chodil? :) Chcela by som sa popýtať pár vecí ak by ste boli ochotný :) Otvor fórum »
20. 9. 2012 01:51
4
Chcela by som počuť/čítať Váš názor na odvysielané špecialne správy na Joj plus-problém rodiny
Dobré ránko :) chcela by som počuť/čítať Váš názor na odvysielané špecialne správy na Joj plus-problém rodiny jeden z linkou: http://udalosti. noviny. sk/pochybne-adopcie-deti/17-09-2012/bez-deti-neodidem-toto-je-pribeh-ivany. html Otvor fórum »
20. 9. 2012 01:35
11
Je kanibalizmus, keď prijímam v kostole telo kristovo?
Je kanibalizmus, keď prijímam v kostole telo kristovo? Otvor fórum »
20. 9. 2012 00:14
28
Výživove doplnky
tákže chcela by som sa spýtať alebo poradiť z niekym čo ma skusenosti.. chcem trochu pribrať dosť som schudla neviem prečo a nedarí sa mi pribrať aspon trošku s5.. a nechutí mi jesť. =X tak čo by ste odporučali... Otvor fórum »
19. 9. 2012 23:09
66
Je tu niekto kto by chcel zomrieť?
Pre niekoho možno hlúpa otázka no pre mňa nie, chcem sa len spýtať vás, ostatných či sa nájde niekto kto by chcel zomrieť, pretože ho to tu proste nebaví tak ako mňa :D Otvor fórum »
19. 9. 2012 22:43
11
Eliptický trenažér vraj je dobry na cele telo, čo je lepšie elipticky alebo veslarsky trenažer????
eliptický trenažér vraj je dobry na cele telo, čo je lepšie elipticky alebo veslarsky trenažer???? Otvor fórum »
19. 9. 2012 22:28
11
Maľovanie na sklo
Ahojte, maľuje tu niekto na sklo? Potrebovala by som poradiť... Pamätám si že ako menšia som na tábore maľovala najskôr na igelit a potom som to odlepila na sklo... Pôjde to tak aj s obyčajnými farbami na... Otvor fórum »
19. 9. 2012 22:23
43
čo sa to so mnou deje???
nejdem to zbytočne naťahovať........ pred 3 dňami som sa dala dokopy s chlapcom ktorého som už dlho, dlhoooo chcela, a veľmi sa mi páčil... Bola som úplne šťastná, ale ja neviem čo sa... Otvor fórum »
19. 9. 2012 22:19
19