pred 3 dňami som sa dala dokopy s chlapcom ktorého som už dlho, dlhoooo chcela, a veľmi sa mi páčil... Bola som úplne šťastná, ale ja neviem čo sa mi to porobila, ale už ho neľúbim Včera mi vyprával že sa páč
no mne sa tiež páči veľa chlapcov a akonáhle sú ľahko dostupní, tak am to prejde, to je asi taká túžba po neznámom....to je o tom, že máš chodiť s niekým koho máš rada a ľúbiš ho a nie s niekým kto sa ti páči
a k teme,no co ti poviem? najdi si tretieho,s tym to bude najlepsie lebo toho co mas uz nechces,ten druhy co ta chce ta mozno potom uz nebude chciet (ta ista sitiuacia ako u teba) a ten treti pride nahodne a bude to v pohode,,
ked mas pocit ze si s nim z povinnosti tak sa s nim rozid netrap jeho ani seba zbytocne...a s tym druhym si to vyries jak uznas za vhodne...mas 15 nejde o zivot takych lasok este bude...
Z medicinskeho hladiska, tvoj mozog bol "napusteny" zenskymi hormonmi a tak docasne (do menopauzy) stratil schopnost logickeho uvazovania....nerob nic, nic nepokazis Alebo opacny extrem, s*kaj s kazdym druhym chalanom, to ti doda sebavedmie, a zmysel zivota, ktory nikdy nebudes lutovat (az po menopauze)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
wow
najlepsie je to zacat spontanne.. som videla taky pekny obrazok, ze ak si dvaja maju sadnut, tak si sadnu odzaciatku
.. "nezaslúžila" by si si ani jedného (ach)
btw z toho textu som mindfucked, ty sa dievka rozhodni co chces, s tym ti my nepomozeme,
si posahana pubertacka podla mna neviem co ine ti mam napisat na toto
a inak k teme, neviem najlepsie je, keby ta niekto obesi. lebo mam pocit, ze ty by si aj toto dojebala.
a k teme,no co ti poviem? najdi si tretieho,s tym to bude najlepsie lebo toho co mas uz nechces,ten druhy co ta chce ta mozno potom uz nebude chciet (ta ista sitiuacia ako u teba) a ten treti pride nahodne a bude to v pohode,,
ale z tohto... dievca este nevies co chces :/
Môj trojmesačný pes má viac rozumu Plačem
No asi ti v tom neporadim. Iba ak tak, ze by si sa mala naucit "neplytvat" takto s ludmi, so vztahmi a mala by si vediet, co vlastne chces.