Diskusie - 3697. stránka fóra
6
8
37
Styl humoru
tak podme, tagnite birdzaka/birdzakov a strucne k nim napiste, aky maju typ humoru, preco sa vam paci alebo nepaci... a nech tu nie je anarchia, tak skuste hlavne takych, ktorych poznate osobne alebo aspon... Otvor fórum »
20. 9. 2012 15:01
29
Čo vy nato?
Je normálne, že sa človek vo svete plnom ľudí cíti niekedy tak sám? Nemá ísť s kým von, nemá sa s kým porozprávať, nemá komu povedať svoje zážitky a stráca aj tých ľudí, s ktorými kedysi... Otvor fórum »
20. 9. 2012 14:06
11
Vodka absolutka
Poradte mi neikto ked e v KE kupim tuto vodku . NIkde som ju nevidel http://chamraint. com/upload/image_1278156149. jpeg dike Otvor fórum »
20. 9. 2012 14:04
4
Ahojte, studuje niekto z Vas fyzioterapiu v Brne na mgr ?
ahojte, studuje niekto z Vas fyzioterapiu v Brne na mgr ?Ake boli skusky?Su v dispozicii nejake podklady ku skuskam? ako ste spokojny so studiom a skolu? Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:41
21
Krasny den
je v Ke taky dazdnik ktory toto pocasie aj prezil? ja uz som dnes stihla rozbit 2 :D Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:19A čo si myslíte čo je lepšie Trenčianska alebo UCM v Trnave viem že obidve nie je sú bohviečo ale čo som pozerala na nete tak na
a čo si myslíte čo je lepšie Trenčianska alebo UCM v Trnave viem že obidve nie je sú bohviečo ale čo som pozerala na nete tak na Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:13
11
Hľadá sa spolubývajúca!!
prešov, pozor!! hľadáme spolubývajúcu do bytu, 55€ na mesiac, záujemcovia, hláste sa!! :) súrne súrne - Prešov Otvor fórum »
20. 9. 2012 13:11
2
Videoprezentacie, broadcasting,,. O co sakra ide???
Ludia stalo sa vam uz, ze ste si zverejnili na webe zivotopis a inzerat a ozvali sa vam ludia s akejsi spolocnosti zaoberajucej sa broadcastingom ci marketingom zalozenom na akomsi pyramidovom systeme fungujucom prostrednictvom online web prezentacii???Nie Otvor fórum »
20. 9. 2012 12:29
23
Podvádza ma ? ,,Zabijem ho ,,.
Chlap seká dobrotu no našla som mu ,,náááhodou,, neznáme číslo, na ktoré volal v mojej neprítomnosti ( asi tak 3x ). Tak sa pýtam, že čo to sakra má znamenať?!!! :D Otvor fórum »
20. 9. 2012 12:15
8
Preukaz ext. študenta EUBA
Prosím, vie mi niekto povedať či si treba ísť preukaz vyzdvihnúť na študijné (a či to môže byť už počas školy alebo pre jej začatím) alebo či tie preukazy budú rozdávať pri nejakej príležitosti? :D Ďakujem ! :) Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:58
3
Možností športových aktivít v Nitre
čaute ludia! pred mesiacom som začala plavecky kurz v Bratislave, chodievam v piatok, pretože kvôli škole iný deň mi nevyhovuje, som študentkou Ukf, a hladám nejaké športové aktivity, napr zumba, aerobic alebofitloptu, v Nitre aké možnosti mám?podla vás... Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:27
39
Z celých dejín vyberte jednu "beštiu"-najkrutejšiu najbeštiálnejšiu postavu, na plesiach ktorej sa nesie vina za smrť miliónov ľ
Pre mňa je jedným z tých najhorších Lavrentij Berija- šéf NKVD a vykonávateľ Stalinových čistiek, na vrchole svojej moci sa dokonca chváli, že keby chcel mohol by odstrániť samotného Stalina. Pre každé mesto či dedinu mal stanovenú... Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:23
2
LS 2011
Ma tu niekdo mod convoy. Funguje tak ze ked idem kosit pole kombajnz ako v rele alebo len ma budu nasledovat Otvor fórum »
20. 9. 2012 11:06Ako sa da prestupit z Umelej inteligencie na Hospodarsku informatiku
Ako sa da prestupit z Umelej inteligencie na Hospodarsku informatiku, (prestup v ramci katedry na FEI TUKE) povodne som bol HI ale prijali ma len na UI, na HI ne kvoli nizkemu poctu bodov (486). Jedna sa... Otvor fórum »
20. 9. 2012 10:35