Diskusie - 2310. stránka fóra
13
Problém s vyučujúcim
Poraďte... na koho sa obrátiť (okrem študijného / rektora / atď. ), keď už druhý raz neprišiel vyučujúci na prednášku? Nik z vyššie uvedených nevie kde je, nedal o sebe vedieť, že nepríde! Keď sa... Otvor fórum »
27. 2. 2014 11:46
5
Leukocyty v moči
Mali ste niekto zvýšené množstvo Leukocytov v moči a nejaké skúsenosti s tým? Doktor mi k tomu moc nepovedal a ja som dosť hypochonder, tak ma to dosť zaujíma. Otvor fórum »
27. 2. 2014 10:30
7
FiF UK
Nerobili ste niekto skúšky na Filozofickej fakulte Komenského? Ak hej, nemáte niečo, čo bolo na skúškach? Otvor fórum »
27. 2. 2014 09:08
15
Psycho preklepy
Poznáte také preklepy: napr. Mama mi oprala/osrala nohavice. Otvor fórum »
27. 2. 2014 09:08
6
VŠ - elektronická prihláška :)
Cawte :) ..... chcela by som sa spýtať je tu niekto kto vyplňoval elektronickú žiadosť na VŠ ?? :) .... pri vypisovaní prospechu strednej školy počítač sám zadá známky zo strednej ,, ja som si doplnila priemery z... Otvor fórum »
27. 2. 2014 05:16
2
Casopisy
caute co robia slovenske obchody s cudzojazycnymi casopismi zo zahranicia ked sa nevypredaju do konca mesiaca (ak je to mesacnik atd. )???? Otvor fórum »
27. 2. 2014 02:02
9
SSOŠ zmena maturity z AJ z B1 na B2
Neviem ako to je na iných školách ale mi sme sa zapisovali že aký typ matury chceme a ja som sa dal na B1 pretože som si neveril ale keď som zistil že rozdiel je len v zadaní tak by... Otvor fórum »
27. 2. 2014 00:42
12
Prasknutý kondom
dnes sa mi stalo že som odbalil kondom a bol roztrhnutý .. stalo sa vám niečo podobné ?? Otvor fórum »
26. 2. 2014 23:59
16
Talianske titulky k filmom.
Neviete kde by som mohol stiahnuť talianske titulky k filmom? Skúšal som google a vždy mi to našlo nejaké sračky! Ďakujem PS: Milujem vás! :D . Otvor fórum »
26. 2. 2014 23:55
2
Zakladanie firmy/projektu
Dobrý večer, chcel by som sa seriózne opýtať či by ste mi dokázali pomôcť. Zakladám teda mám v záujme založiť projekt/ niečo ako firmu v okolí Lučenca a chcel by som sa opýtať čo všetko je potrebné pre... Otvor fórum »
26. 2. 2014 23:25
5
Púchov/Považská Bystrica- zubár/ka
Ahoj, zháňam si novú zubárku/zubára, potrebujem ho bližšie ku škole, behať za zubárkou 200 km ma už nebaví. Neviete o niekom dobrom v Púchove či Považskej Bystrici? Nepoznám to tam, tak sa spolieham na radu... Otvor fórum »
26. 2. 2014 22:40
2
Brigada v zahranici
Ahojte. Som maturantka a tento rok by som sla rada brigadovat niekde do anglicky hovoriacej krajiny. Nepoznate nejaku agenturu po pripade nejakeho dotycneho ktory by mi to umoznil? Otvor fórum »
26. 2. 2014 22:38
15
Ako zistím či ma dievča o mňa záujem
Čaute :D potrebujem poradiť :D ako zistím či ma o mňa dievča záujem ? nejaké typy ako sa dievča správa alebo či sa neajko dotýka chlapca, keď ma oňho záujem alebo ho berie iba ako kamaráta :D prosím poradte... Otvor fórum »
26. 2. 2014 21:59
6
Fuel Shark Saver
Čo vy nato?? :D Podľa mňa, by to vyhralo anketu oj*b roka :)) alebo s tým máte niekto nejaké skúsenosti?? :) http://www. fuelsavingblog. com/sk7e348KLV/ Otvor fórum »
26. 2. 2014 21:42
1
Je toto správny originál básne?
Neviem či je toto pravý originál básne. Nenašla som to na nete, nikde. Tak či niekto nemá doma náhou nejakú zbierku s touto básňou. Díky! :) Štefánia Pártošová - A keby zas ... Otvor fórum »
26. 2. 2014 21:22
9
Porovnanie kvality služieb SR - Rakúsko
Čaute, robím seminárku do školy na túto tému, tak by ma zaujímalo aký je váš názor na služby ponúkané na Slovensku a služby ponúkané v Rakúsku, prípadne čo by ste vylepšili. Našla som napríklad... Otvor fórum »
26. 2. 2014 21:11
10