Diskusie - 2311. stránka fóra
3
Prijímačky na gbza
Čavte, neviete čo by tak mohli obsahovať tie psychotesty na gbza? Otvor fórum »
26. 2. 2014 20:30
31
Chcem ju, lebo,,.
Otázka skôr na chalanov a aj keď viem, že každému sa páči niečo iné, no aj tak sa spýtam :-D Čím vás baba zaujme natoľko, že by ste s ňou chceli chodiť? Je to na prvý pohľad, fyziky (oči,... Otvor fórum »
26. 2. 2014 20:20
17
Internát
Ahojte :) Keďže bývam v poriadnej diere, musela by som denne dochádzať autobusom do školy (16 km) :D Myslíte že je lepšie dochádzať každý deň alebo radšej isť do vzdialenejšej školy (na internát) ? Ako je to s... Otvor fórum »
26. 2. 2014 19:57
5
ANDROID hry
Máte nejakú zaujímavú hru? Samozrejme, nemyslím Angry birds, proste nič o čom všetci vedia:D Otvor fórum »
26. 2. 2014 19:56
20
Súrodenci
Žiarlite na svojich súrodencov?:D lebo ja na sestru zrejme hej no myslím že oprávnene ( jej vždy všetko prejde ona je dokonalá skvele sa učí každí z rodinu ju má rád a má také štastie že všetko vždy dostane nemusí... Otvor fórum »
26. 2. 2014 19:49Spotreba plynu - rada
Čaute, chcela by som sa poradiť ohľadne spotreby plynu na kúrenie. Keďže s tým nemám moc skúseností, rada by som poznala iný názor. Som študentka, bývam v prenajatom byte, na izbe sme dve. ... Otvor fórum »
26. 2. 2014 19:48
33
Ako to vyzerá v tvojej izbe?
- mám maximálne upratané, všetko je na svojom mieste
- nie je to 100%, ale je to na únosnej miere
- mám klasický bordel
Ďalšie možnosti »
26. 2. 2014 19:13- nie je to 100%, ale je to na únosnej miere
- mám klasický bordel
Ďalšie možnosti »
4
Books
Ahoj, verím, že nadšenci kníh ešte nevymreli a že mi napíšete nejaké tipy, čo by som si mala prečítať. Hľadám knihy hlavne v angličtine, nenáročné na čítanie, môže to byť nejaký román alebo zaujímavý... Otvor fórum »
26. 2. 2014 19:04
22
Zvlastna kamaratka - kabaret pokracuje
Ahojte, pisem pokracovanie pribehu s mojou kamoskou-nekamoskou-neviem kto je vlastne, do ktorej som zalubeny a vyznal som jej lasku, a ona sa raz sprava velmi laskavo, inokedy velmi chladne a ja netusim, co to ma... Otvor fórum »
26. 2. 2014 18:32
1
Preklad
Je tu niekto, kto by bol ochotný preložiť mi do ANJ zopár viet? Poprosím správu :) Otvor fórum »
26. 2. 2014 17:55
9
Chudnutie
Ahojte mám jeden problem , za týžden som schudol 2, 5 kila je pravda že tento týžden som obmedzil všetku pšenicu teda chleba , žemle a všetko zo pšenice a taktiež cukor ale aj tak je to normalne... Otvor fórum »
26. 2. 2014 17:14
20
Venované študentom :-D
S kamarátom sme sa dnes trošku pochytili ohľadom učenia . Ja tvrdím, že v pohode sa dá naučiť za 1 deň cca 40 otázok, prakticky 3 necelé knižky stredne taky stredne tazky text, ziadne... Otvor fórum »
26. 2. 2014 17:01
1
UMB prekladateľstvo
Ahojte, neviete mi niekto prosím vás povedať, či tu je potrebné ovládať ruštinu ak chcem ísť študovať tlmočníctvo aj-rj? na stránke fakulty píšu, že štúdium nie je určené na základnú výučbu jazyka, ale pri ruštine a... Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:56
2
Fakulta Medzinárodné ekonomické vzťahy EU BA
ahojte :) prosím vás viete mi niekto o tej škole povedať bližšie veci? zaujímajú ma hlavne prímačky či je to ozaj taký hardcore, alebo či sa to dá zvládnuť ?! :) aa bude veľký problém ked mám kombináciu jazykov SJ-ŠPAN... Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:48
11
Facebook chat
Ludia moji, som prihlaseny na FB sice mi nikto nepise spravu do chatu kazdych par sekund pocujem zvuk ze mi prisla sprava, vypnem chat ale robi to aj tak. Je to velmi otravne. ... Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:44
41