Diskusie - 2312. stránka fóra
8
Ekonomická,,. ???
Ahojte :) Chcela by som sa spýtať na váš názor na ekonomickú univerzitu v BA, odbor podnikový manažment - tak všeobecne je uplatnenie znesiteľné? Lebo sa stretávam s názorom, že to čo sa tam učí sa naučím aj... Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:04
15
Kto je umelec, výtvarník?
Nuž, zaoberám sa umením, výtvarníctvom a grafikou už niekoľko rokov, nie som najlepší, síce som vyhral, na zopár súťažiach, v maľbe... Snažím sa kresliť a pod, žijem umením, aj ked ma to neživý... som podľa vás výtvarník, v pravom slova... Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:04
3
Autoškola Kozel
Viete mi niekto poradiť, čo sa týka tejto autoškoly? Je dobrá?Akých majú inštruktorov a aká je cena? Otvor fórum »
26. 2. 2014 16:00
3
Právnická fakulta UK Praha
Ahojte, potrebujem poradiť najmä od tých, ktorí tam študujú, chystajú sa tam etc.. Keď ste dávali prihlášku boli ste si aj u lekára pre potvrdenie? Pretože na stránke k tomu nič nie je a zdá sa mi... Otvor fórum »
26. 2. 2014 15:57
30
Mám z neho/nej skvelý pocit!
Našli ste v poslednej dobe osobu na nette, s ktorou si píšete a ste radi, že ste ju spoznali ? :) Otvor fórum »
26. 2. 2014 15:10
6
Práca herečky
Čo si o tom myslíte? :D http://www. youtube. com/watch?v=yA_ZyQiZbpY Ešte keď som pošul že jej frajer má len 19. Akože čooooo :DDD Otvor fórum »
26. 2. 2014 15:06
24
HTML CODE
potrebujem pomoc človeka ktorý vie robiť blogové stránky po stránke html. :D potrebovala by som upraviť vela vecí a preto ak sa tu nájde človek s časom a ochotou tak ďakujem :D Otvor fórum »
26. 2. 2014 14:49
4
HTC Desire 300
Ahojte , idem si kupovať tento telefón a chcel by som vedieť či ho niekto máte alebo či mate s ním nejaké skúsenosti :) nie som gamer ani nič take telefón bude využívať na komunikáciu ( SMS , ... Otvor fórum »
26. 2. 2014 13:59
20
Chov mačky v byte
Potrebujem poradiť ohľadom chovu mačky v byte, výbere vhodného plemena do bytu . Otvor fórum »
26. 2. 2014 13:35
86
Kamarát s benefitmi
Ahojte :-) chcela by som sa opýtať čo si o tom myslíte? Mať kamaráta z výhodami, (on ma 28 a ja mám 20) proste žiadne záväzky len občas sex, pizza, kino, stretka atď. Bolo to za... Otvor fórum »
26. 2. 2014 11:18
86
Aké hry hráte najčastejšie a najradšej?
- Akčné (FPS, strielačky)
- RPG (World of Warcraft, Guild Wars...)
- MOBA (League of Legends, DOTA...)
Ďalšie možnosti »
26. 2. 2014 08:12- RPG (World of Warcraft, Guild Wars...)
- MOBA (League of Legends, DOTA...)
Ďalšie možnosti »
10
Prihláška na VŠ
zasa sa pýtam :D vyplňujem prihlášku a je tu "stupeň dosiahnutého vzdelania" kde to nájdem? :D chodila som na priemyslovku v KE. Je tu tiež že "potvrdenie o správnosti údajov" treba ísť na strednú a zasa aby triedna dala... Otvor fórum »
26. 2. 2014 07:09
19
Tip na perfektny film?
čaute, nejaké skvely film ?na stiahnutie na nudny vecer ?:)je jedno aká produkcia, či europa, alebo amerika, niečo čo nechá v človeku nejaku tu "message", nie komedia, skor niečo historické, alebo dramatické. nejaké nápady ? Otvor fórum »
25. 2. 2014 22:53
9
Kali text
Nevie niekto náhodou v ktorej pesničke spieva KALI: Doktor mi vraví, že som ten typ, čo umrie mladý, no ja sa cítim fit?... Tak nejako by to malo byť :) Otvor fórum »
25. 2. 2014 22:19
14
Kritéria pre literárneho kritika
Neviem, či je táto "práca" rozšírená a slušne platená na Slovensku, ale zaujímalo by ma, akosi takzvane "zlepšiť slovnú zásobu". Veľa čítam a diskutujem hlavne o literatúre, ale potrebovala by som niečo viac. Pre... Otvor fórum »
25. 2. 2014 21:21
22
Romantika
čauky, takže dámy :D organizujeme s kamoškami akciu s názvom GIRLS NIGHT, kde budeme pozerať romantické filmy. najprv vybrali medzi filmy titanik, a teraz ho nechcú, tak narýchlo premýšlam na d niečím iným. aký... Otvor fórum »
25. 2. 2014 21:00
38
Maturita - formalita?
Asi už to tu je tak 100 krát no ja chcem vedieť čerstvé info o tom ako to prebiehalo a vaše skúsenosti či rady k mature či už ústnej aj písomnej zo sjl a aj. Za všetky komenti... Otvor fórum »
25. 2. 2014 20:55
39
JaSpravim..
Ponúkli ste už niekto službu na tomto webe? Ak by Vás to zaujalo, akú zo svojich zručností by ste ponúkli? Otvor fórum »
25. 2. 2014 20:45