Ahojte.chcela by som ist cez leto s priatelom do talianska zbierat ovocie , ale zatial som neake dvoverihodne ponuky som nenasla. vedel by mi niekto poradit, kto uz zbieral ovocie niekde v zahranicii? alabo by ste mi vedeli poslat nejaky kontakt??
aj my chceme iiiist uz guglim asi tyzden a na nic neviem prist
akoze agentury uz vraj vobec, lebo od tohoto roku plati nejaky zakon ze nemozu zobrat za sprostredkovanie prace od zamestnanca ani korunu. len od zamestnavatela a ti kaslu na to, lebo si tych ludi najdu aj sami. preto v podstate ziadne taketo agentury uz nefunguju.
a vobec neviem najst nic na odporucenie alebo tak
takze sa pridavam.. hocikam tak na 5-6 tyzdnov, dievca a chlapec a fakt nie spanie s dalsimi 6 ludmi v izbe/karavane alebo com. musi niekto o niecom vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
akoze agentury uz vraj vobec, lebo od tohoto roku plati nejaky zakon ze nemozu zobrat za sprostredkovanie prace od zamestnanca ani korunu. len od zamestnavatela a ti kaslu na to, lebo si tych ludi najdu aj sami. preto v podstate ziadne taketo agentury uz nefunguju.
a vobec neviem najst nic na odporucenie alebo tak
takze sa pridavam.. hocikam tak na 5-6 tyzdnov, dievca a chlapec a fakt nie spanie s dalsimi 6 ludmi v izbe/karavane alebo com. musi niekto o niecom vediet