Diskusie - 2250. stránka fóra
20
Kde stiahnem hudbu
Viem mi niekto poradiť kde stiahnem hudbu alebo celý album? Za všetky návrhy vopred ďakujem. Otvor fórum »
25. 3. 2014 12:56
21
Potvrdenie o prihláške
Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, ktorí si podávali prihlášku na Lekársku fakultu do Bratislavy, či im už prišiel potvrdzovací e-mail. Alebo skôr, či sú tu ešte aj takí ktorým to neprišlo. Ďakujem... Otvor fórum »
25. 3. 2014 12:52
22
Čo najradšej otváraš/vyhľadávaš/riešiš na BIRDZi? (prieskum trhu)
- najradšej kukám fotky ľudí
- najradšej kukám zábavné fotky, meme, komixy a tak
- píšem si s peknými dievčatami/chalanmi
Ďalšie možnosti »
25. 3. 2014 12:32- najradšej kukám zábavné fotky, meme, komixy a tak
- píšem si s peknými dievčatami/chalanmi
Ďalšie možnosti »
4
Prijímačky
Ako ste dnes dopadli, tí ktorí ste boli na prijímačkách? :D Otvor fórum »
25. 3. 2014 11:47
36
Zdravý životný štýl
Chcela by som si prečítať vaše verzie zdravých životných štýlov. Snažíte sa zdravo stravovať? Alebo mať aspoň ozdravovacie týždne? Chcela by som pár receptov ako zdravo žiť a vedieť odolať rôznym nezdravým veciam.. Síce som si pozerala na nete rôzne... Otvor fórum »
25. 3. 2014 10:38
25
Báseň z lásky
chalani, kebyže Vám napíše dievča báseň, ako sa cítite? poteší Vás to? čo by ste si o nej pomysleli? je na Vás až moc romantické? tak isto môžte aj dievčatá kľudne odpovedať. Poteší Vás, keby vám... Otvor fórum »
25. 3. 2014 09:48
46
Páčia sa vám tehličky na bruchu??
Ahojte, chcem sa vás niečo spýtať :D ... hlavne dievčat :D , či sa vám páči, ak má chlapec na bruchu tehličky :D. Ja nemám "bachor" práve že mám ploché brucho ako keby som mal tehličky... Otvor fórum »
25. 3. 2014 07:13
35
Viete, aké medzinárodné dni sú na vaše narodeniny?
25. 3. 2014 00:29
7
Prekážky
Ako odstraňujete vo svojom živote prekážky? Nech by boli akékoľvek resp. akokoľvek závažné. Zvyknete ísť v najzávažnejších prípadoch ako sa hovorí hlavou proti múru? Otvor fórum »
25. 3. 2014 00:03
13
Prihláška VŠ- ocenenia
Ahojte, na poslednú chvíľu riešim prihlášku na UNIPO. Do životopisu si chcem napísať všetky svoje ocenenia a literárne úspechy, myslíte si, že treba posielať aj okopírované diplomy? Alebo stačí napísať názov súťaže, ročník... Otvor fórum »
24. 3. 2014 22:52
46
Nemam kamaratky
Ahojte :) mam dost velky problem si najst kamaratky... som dost ticha a to je problem... mala som tri kamaratky, ktorym som verila dve odosli zit do zahranicia vidime sa raz za rok a s tou tretou som... Otvor fórum »
24. 3. 2014 22:33
67
Sex za peniaze? čo si o tom myslíte?
Zaujímalo by ma aké mate názory na túto temu Otvor fórum »
24. 3. 2014 21:59Univerzita Karlova v Prahe-Humanitná fakulta
Ahojte :) Má niekto z vás skúsenosti s Karlovou univerzitou v Prahe-Humanitná fakulta????? :) Otvor fórum »
24. 3. 2014 20:20
15
American horror story
neviete kde by sa to dalo zkuknúť online aby to nesekalo Otvor fórum »
24. 3. 2014 20:15
9
Názov mojej obľúbenej rozprávky z detstva
Čaute ľudia. Keď som bol malý, pozerával som filmovú rozprávku o nejakej bosorke. Mohla mať tak okolo 12-14 rokov, a boli tam rôzne kúzla a dobrodružstvá a stašne sa mi táto rozprávka páčila. Chodievala tuším... Otvor fórum »
24. 3. 2014 20:10
11
Neviete nejaky sposob ktory nezanecha jazvu po rane, porezani napr. ? hocico z kuchyne, alebo lekarne.
Naaaaaahodou neviete nejaky trik alebo nieco co odstrani jazvy, alebo ich nezanecha ? Mozno nieco domace ak mate overene. myslim mini jazvycku na ktorej je este chrasta a nechcem aby ostala jazva ak sa to odrapi het :3... Otvor fórum »
24. 3. 2014 19:48