Diskusie - 2248. stránka fóra
9
Spôsobilosť
Ahojte , neviete mi " pošuškať " koľko cca zacvakám u lekárky za vypísanie žiadosti o spôsobilosti vykonávať danú prácu ? .. nemám ani šajn po koľko tieto služby letia :D Vďakejšn Otvor fórum »
26. 3. 2014 08:56
3
Propolis a imunitný systém
O liečivých účinkoch najznámejšieho včelieho produktu, medu, vie azda každý. No nie je to jediní včelí produkt, ktorý nám môže pomôcť pri rôznych neduhoch, ale aj o niečo menej známy propolis. http://www. partner.... Otvor fórum »
26. 3. 2014 08:42
11
Politická strana
Ako začať s politikou a všetko? Kde sa dá o tom naučiť? Ako sa zakladá vlastna strana a podobné? Otvor fórum »
26. 3. 2014 07:00
2
Editácia blogov
Možno to tu už bolo. Netuším. Ale vie niekto, či tu bude editovanie zverejnených blogov aj reálne fungovať? Lebo to tlačidlo na editovanie je fakt pekné to musím uznať, aj hrany má solídne vybrúsené aby si... Otvor fórum »
26. 3. 2014 00:08
12
Niekto z Košíc???
Už skoro tri mesiace bývam v Košiciach, ale poznám tu veľmi málo ľudí. Rád by som to zmenil. Nájdu sa nejaké dobré duše, ktoré mi s tým pomôžu? Otvor fórum »
25. 3. 2014 23:54
6
17 a vodičský preukaz
Ahojte, mal by som otázočku, aká je pokuta zato že keď niekam pôjdem ako 17 roční, tak nebudem mať spolujazdca s 10 ročnou praxou, a pôjdem napríklad sám v aute ... ? zoberú hneď aj... Otvor fórum »
25. 3. 2014 22:20
1
Hádzaná
Sú tú nejakí hádzanári/hádzanárky? :D ak áno, aké máte halovky ? alebo aké sú najlepšie? :D idem kupovať nové ale neviem aké, potrebujem aby boli ľahké a proste dobré :D:D:D vopred vdaka Otvor fórum »
25. 3. 2014 22:11
9
Študuje tu niekto F1 na VŠE?
Zdavim chcel by som pocut vas nazor na tuto fakultu. zaujima ma narocnost studia, spolocensky zivot, ci by ste ju studovali doma, kolko mate volneho casu, ci vam ta skola aj nieco dala a ktory studijny program tejto... Otvor fórum »
25. 3. 2014 21:53
38
Audi vs BMW
Zdravim , idem kupovat auto mam vsak dilemu neviem sa rozhodnut medzi Audi A4 , BMW 320 520 . Nakolko 520 ky su o cosi drahsie a mne osobne vzhlad moc nesedí tak tu som docasne... Otvor fórum »
25. 3. 2014 21:50
19
Čo si dávate ako poistku VŠ
Teda ak by Vás nevzali na vysnený odbor, kde tento rok berú bez skúšok? Zaujímalo by ma niečo ekonomického charakteru. Otvor fórum »
25. 3. 2014 20:56
9
Ake auto kupit.
Nazdar ludia. Cez leto pojdem do prace do zahranicia a preto by som si po lete chcel kupit nejake pouzivane auto z bazaru. Mozte mi poradit ake? Budem mat k dispozicii cca 4000eur a mne sa pacia skor... Otvor fórum »
25. 3. 2014 20:32
36
žiarlivosť, korenie vzťahu? ako si na tom ty?
- žiarlim, ale len tak zdravo
- dôverujem svojej polovičke, vôbec nežiarlim
- som žiarlivý, niekedy až príliš
Ďalšie možnosti »
25. 3. 2014 20:16- dôverujem svojej polovičke, vôbec nežiarlim
- som žiarlivý, niekedy až príliš
Ďalšie možnosti »
7
Prihlaska na Vš
Musím dať potvrdiť strednej škole správnosť údajov ak nevypĺňam priemery známok? Konkrétne posielam do Prešova, díki za odpoveď Otvor fórum »
25. 3. 2014 20:03
4
Praca v zahraniči zber ovocia a zaleniny :)
Čaute, mal by som záujem o nejaký ten zber ovocia v zahraničí. Len mám taký istý problém ako poväčšine z nás čo chcú ísť niekde do zahraničia ... Potreboval by som niečo overené vlastnou skúsenosťou. Poprípade... Otvor fórum »
25. 3. 2014 19:23
6
Glukoza
Ahojte chcel by som sa opytat že či ma polhodinova rychla chodza vplyv na znizenie cukru krvi ? lebo pocul som že cukor v krvi znizuje iba velka namaha ako beh , plavanie atdd a že pulz sa musi... Otvor fórum »
25. 3. 2014 18:55
9
Gymnázium KE
Ahojte, idete niekto do informatickej triedy na Šrobárku? Alebo všetci idú len do všeo? bojím sa že tam budem jediné dievča a do konca týždňa mám odovzdať prihlášku. :/ Otvor fórum »
25. 3. 2014 18:20