Diskusie - 2247. stránka fóra
4
Notebook do 350 eur
Čaute, rád by som vás poprosil o pomoc pri výbere notebooku v cene medzi 300-350 eur. Ja viem že poviete že ak chcem poriadny notebook v takej cene ho nezoženiem. Ale proste taký mám finančný strop. ... Otvor fórum »
26. 3. 2014 18:00
11
Doškoľovacie kurzy na prijímačky - medicína Martin
Ahojte, chystá sa niekto z vás, "potencionálnych medikov", na kurzy, ktoré organizuje JLF v Martine? Prípadne je tu niekto taký, kto tieto kurzy absolvoval alebo o nich vie niečo viac? ďakujem Otvor fórum »
26. 3. 2014 17:55
5
Eset smart security 5 chyba subor
Dobrý den kdo používa eset smart security 5 ? Chcem aktualizovat eset a pise mi ze mi chyba subor ei_A498. msi.. Neposlali by ste mi ho niekdo cez email napr ? Otvor fórum »
26. 3. 2014 17:45
8
Cviky na spodnú časť brucha?
Nepoznáte konkrétne cviky na spodnú časť brucha? Keď robím napr. brusaky tak vždy namaham len "horné tehlicky" a tak pri všetkých cvikoch, poraďte čosi pre spodnú časť brucha, alebo niaku stránku kde su cviky na každú časť... Otvor fórum »
26. 3. 2014 17:18
6
Autoškola
Ahojte. Predvčerom som urobil vodičák a včera som bol na polícii požiadať o vyhotovenie vodičského preukazu. Všetko prebehlo bez problémov, len mi tak potom napadlo, že čo by sa stalo, keby skúšky neurobím a ja... Otvor fórum »
26. 3. 2014 17:15
17
FEI-AI / FIIT-Inf
Čaute ľudia, 100 krat rozoberaná téma a ešte viacej krát nezodpovedaná , Chcel by som sa spýtať niekoho kto mal možnosť navštevovať jednu zo škôl , a porovnať podmienky výučby, keďže aj mne nastáva čas... Otvor fórum »
26. 3. 2014 16:52
19
Čo robiť v meste kde nikoho nepoznáš?
Ahoj.. chcela by som počuť vaše návrhy čo by ste mi odporučili robiť na mojom mieste ak by ste boli v meste kde nepoznáte nikoho .. :) Otvor fórum »
26. 3. 2014 16:52
12
Dobrá kniha pre mládež
Neotrepaná, žáner fantasy alebo normálny román, len aby to nebola tuctovka. Niečo fakt dobré, na zamyslenie, s nejakým dôrazom na hodnoty Otvor fórum »
26. 3. 2014 15:33
2
Golianova prijímačky
Bol niekto včera na Golianovej robiť prijímačky? Prijali vás? :) Otvor fórum »
26. 3. 2014 15:12
4
Zmena prihlášky na strednú školu
Hoj :D Sestrenička sa na poslednú chvílu rozhodla že chce ísť na inú strednú (je deviatačka) na ktorej sú aj talentovky, dá sa to ešte zmeniť??? Alebo sú už prihlášky odoslane na školy? Otvor fórum »
26. 3. 2014 15:11
4
Záchranár v Ružomberku
Caute, zaujímala som sa o urgentnú zdravotnú starostlivosť na katolíckej univerzite v Ružomberku. Na poslednú chvíľu som našla v podmienkach prijatia vetu"rešpektovať katolícke vyznanie univerzity". Chcem sa spýtať niekoho čo tam študuje, študoval ako to Otvor fórum »
26. 3. 2014 14:07Predškolská pedagogika v NITRE
cavte vsetci, hladam niekoho kto studuje alebo si podal prihlasku na tuto skolu, zaujimalo by ma ako sa pripravujete alebo ste sa pripravovali na prijimacky?? Mte nejake podklady? :) alebo ci niekto z vas nema niekoho znameho... Otvor fórum »
26. 3. 2014 13:44
3
Študentská pôžička - Veľká Británia
Ahojte, potrebovala by som pomoc od niekoho, kto si v minulých rokov, prípadne tento rok podáva žiadosť o pôžičku na štúdium v Anglicku/Walese/Severnom Írsku. Včera som odoslala kompletnú žiadosť, teraz odomňa... Otvor fórum »
26. 3. 2014 13:44
44
Prezidentské voľby stávky
Idete staviť na Fica alebo Kisku? Kurzy v Nike Fico: 2, 7€ Kiska: 1, 45€ Fortuna Fico: 2, 8€ Kiska: 1, 4€ Otvor fórum »
26. 3. 2014 13:33
38
Svadba v 16
Aký máte názor na svadbu v 16 .... ? Ten pocit keď je tvoja kamarátka zasnúbená ; D a pomaly len kačera prestala tahat ....Zda sa mi ze sa zbytocne ponahla k rozvodnemu pravnikovi, neviem , je to... Otvor fórum »
26. 3. 2014 11:59
- cibulove
- solene
Ďalšie možnosti »