Diskusie - 2252. stránka fóra
4
O2 internet 7GB
ahoj,, hľadám človeka ktorý má aktívny internet od O2 tých 7GB a nerobilo by mu problém zdielať 300mb mesačne, na cene atd by sme sa dohodli,, potrebujem preto len 300mb možno aj to je veľa... Otvor fórum »
24. 3. 2014 16:13
27
Pokuta za prechod
Dnes som sa sakra ponáhľala na autobus, tak som išla cez prechod na červenú. Samozrejme, to si ma všimli policajti a ma zastavili... Odpísali si nejaké údaje z OP, ale nedali mi žiadny papierik ani... Otvor fórum »
24. 3. 2014 16:00
8
Keď má racionálne uvažovanie výpadok
Čo robiť, keď svojho priateľa milujete, lebo je to o tom súznení, o spoločných rokoch a zážitkoch, o pochopení, je to hlboké, duševno....ale je tu niekto iný, kto vás nabíja energiou, buší vám... Otvor fórum »
24. 3. 2014 15:33
4
Prestigio-tablet
čawte. chcem sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s tabletom Prestigio MultiPad 2 ultra duo 8. 0. Otvor fórum »
24. 3. 2014 15:25
25
Ako pravidelne čisiť počitať (priečinky). Alebo ako sťahovať bezpečné programy.
Vedeli by sme mi poradiť ako sa mám pravidelne starať o počitať:Chcem sa vyhnuť rôzným vírusom alebo spomalenému počitačua rôzným rizikám napr. že som sledovaný cez webku ....Tiež mi poradte nejaké tipy, triky ako sťahovať alebo inštalovať bezpečné program Otvor fórum »
24. 3. 2014 12:26
18
Huawei Ascend P6
Kukám recenzie a až na pár výnimiek sa ľudia zdajú byť spokojní... Máte niekto reálnu skúsenosť s týmto zariadením? dikíčko! a ešte podotázočka: Máte skúsenosti s kúpou z MobilPC. sk, alebo z Mobilnetelefony. sk? ... Otvor fórum »
24. 3. 2014 12:25Prestup na inú VŠ
Takže máte niekto skúsenosti s prestupom na VŠ , ten istý študijny odbor, len v inom štáte.. ?Čítala som že po uvedení dôvodu je to možné Otvor fórum »
24. 3. 2014 12:20
6
Budovatelska online hra
Caute. Neviete o nejakej online hre kde budujete ale nebojuje sa tam. Teda nie travian a tieto podobne veci. Proste aby vas nemohol niekto len tak znicit. Teraz som zacal hrat Banished ale chcel by... Otvor fórum »
24. 3. 2014 12:13
12
Problem s mamou
Kamarati mam problem stym a zere ma to, ze ja mam 18 rokov, staram sa komplet o celu domacnost a vsetko vybavujem, studujem este popri tom, teraz mam za sebou operacie a dojdem domov z nemocnice... a mam navarila... Otvor fórum »
24. 3. 2014 11:41
1
Sony xperia z1, sony xperia z1 compact alebo Samsung s4?
Caute :-). Rozmyslam nad kupou mobilu a neviem si vybrat. Ma tu niekto skusenosti konkretne s tymito 3? Ktory z nich sa podla vas najviac oplati? Dakujem Otvor fórum »
24. 3. 2014 11:02
15
Pokémon v slovenčine
Ahojte, máte niekto náhodou pokémona v slovenčine? Alebo si pamätáte aspoň slová pesničky/ raketového tímu? Ď ; ) Otvor fórum »
24. 3. 2014 10:38
13
Nedocenené strukoviny
Strukoviny patria medzi to najlepšie, čo nám môže kuchyňa ponúknuť, no napriek tomu ich väčšina z nás ignoruje: http://www. partner. sk/partner-pre-rodinu/clanky/article/nedocenene-strukoviny-v-nasom-zivote/ Otvor fórum »
24. 3. 2014 09:57
2
Praca-Plzeň
Caute, mate niekto skusenosti s pracou v Plzni v CR ??, ako sa tam zije a tak ? :) Otvor fórum »
24. 3. 2014 00:39
44
Ministry of Fun BB
čauahojte.. v BB v Ministry berú dnuka (v piatok) len od 16tich... ale niekto vravel, že vraj v piatky nepýtajú občianske a pustia tam všetkých, že občianske púšťajú len na sobotňajšie párty ktoré sú pre 18+ ...... Otvor fórum »
23. 3. 2014 21:44
38
Naj kamoska a moj ex
Ahojte, rada by som si precitala vas nazor, radu, popripade osobnu skusenost na temu "Moja naj kamoska (Lenka) chodi s mojim ex (Roman)". S Romanom sme boli niekolko rocni kamarati, chodili sme spolu asi... Otvor fórum »
23. 3. 2014 20:49
5
VŠ- poplatok
Dávam si prihlášku na FF v Prešove, ale na dva rozdielne odbory, nie v ich kombinácii. Na jednu prihlášku som uviedla oba odbory. Poplatok uhrádzam poštovou poukážkou. Poplatok za 1 odbor je 34 eur. ... Otvor fórum »
23. 3. 2014 20:22
22
Najčastejšie chyby v Angličtine
Hi everyone, V utorok idem písať prijímacie skúšky z angličtiny budú tam najväčšie výnimky, chytáky a najčastejšie chyby ľudí... Uvítala by som keby ste mi dali rady kde podľa vás ľudia najčastejšie robia v angličtine chyby kde... Otvor fórum »
23. 3. 2014 20:18