Diskusie - 2254. stránka fóra
7
Mate skusenosti s xperiou m ?
Ahojte chces si kuupit nejaky dobry mobil a xperia m ma zaujala nemate snou skusenosti ? :-). A neviete ked tak poradit dobry mobil v prijatelnej cene ? :-) Otvor fórum »
23. 3. 2014 14:08
10
Kurz Filip
Chcela by som sa opýtať či niekto z vás na ňom nebol..mňa to čaká budúci týždeň a chcela by som vedieť čo čakať. . Otvor fórum »
23. 3. 2014 13:47
6
Využitie internetového marketingu aquaparku Tatralandia k podpore propagácie v cestovnom ruchu pre región Liptov
Ahojte, som študentkou bakalárskeho štúdia na Obchodně podnikatelské fakulte v Karvinej, odboru Marketing a management. Dovoľujem si Vás týmto požiadať o vyplnenie dotazníka, týkajúceho sa marketingu na Internete. Pokiaľ nie je uvedené inak, ... Otvor fórum »
23. 3. 2014 13:21
20
Piersing pod perou
Mam piercing pod perou už asi 4mesiace a idem na operáciu povedali mi ze si ho musím vybrať za akú dlhu dobu mi zarastie dierka keď si ho vyberiem..:( Otvor fórum »
23. 3. 2014 12:56
10
Tábor leto 2014
Ahojte; D takúto temu som tu ešte nenašla. Tak sa pytam :) ja som taky dost taborovy typ, a uz je najvyšší časť daco objednat :D dajte nejake tipy na dobre letne (teenage) tabory :) tipy skusenosti atd:)sa... Otvor fórum »
23. 3. 2014 12:17
17
Dobrý film
Ahojte, poradíte mi nejaký zaujímavý film? Nie žiadne strielačky ani nič sci-fi, normálny pokojný film, možno aj trochu retro alebo na štýl 500 days of summer alebo také niečo, možno z anglického prostredia .... díky Otvor fórum »
23. 3. 2014 11:50Registračné udaje na PSX
Vedel by niekto kde na nete zoženiem registraky (meno a heslo) na graficky Program Photofiltre Studio X ? Lebo ked skončí Trial na 30 dni, chcem aby mi to šlo nastalo. Ďakujem Otvor fórum »
23. 3. 2014 11:46
4
Konzervatórium - herectvo, Košice,,. talentovky vo štvrtok :D kto ide?
Čaute, je tu niekto kto ide vo štvrtok na talentovky na konzervatórium do košíc na herectvo? Ak áno, ozvite sa mi do správy alebo aj sem..:) Nech tam niekoho poznám :D Otvor fórum »
23. 3. 2014 11:21
3
Ubytovna radlinskeho BA
Mate niekto skusenosti s touto ubytovnou, resp. Poznate ju? Lebo najde mi ju len na megaubytovanie. sk a nikde inde. Naozaj existuje? Pretoze na tej ulici a cisle mi najde ze hotel saffron. Dakujem za odpovede... Otvor fórum »
23. 3. 2014 11:12
6
Obchodovanie na burze
Obchodujete alebo ste to niekedy skúšali? Podarilo sa vám aj niečo zarobiť? Otvor fórum »
23. 3. 2014 11:08
9
Ako pribrať na bokoch brucha
Ahojte, mám taký problém. Na bokoch brucha som dosť schudnutý a potrebujem na tých miestach pribrať. Vie mi niekto poradiť, čo mám pre to spraviť? Pomôžu na to nejaké cviky? PS: snažím sa obmedzovať tuky a... Otvor fórum »
23. 3. 2014 10:10
28
Ucitelia,,,,,,
Napiste preco toho/tu ucitela/ucitelku nemate radi........mozno vam nieco zatrhla, dala inu znamku, poznamku (ked hj ta za co)....... Otvor fórum »
23. 3. 2014 08:15
49
Vysnívaná polovička
Pošlite sem link fotky baby / chalana, takého ako si predstavujete vašu polovičku. :D - každý len 1 fotku (najlepšie nahrať na imgur. com) Otvor fórum »
23. 3. 2014 07:20
26
Rubikova kocka
Viete zložiť rubikovu kocku? Ak áno akú metódu používate? Otvor fórum »
22. 3. 2014 23:27
18
Keď Krym Rusom, tak Podkarpatská Rus Slovákom !
Boli by ste za to, keby sa v prípade, že Rusi získajú Krymský Polostrov stalo to, že by Slovákom pribudla Podkarpatská Rus? Ak áno, prečo? Ak nie, prečo? Otvor fórum »
22. 3. 2014 23:13