@cannabisindica ja viem ze to nieje taške si prepichnut lebo som si ho sama prepichovala aj ale nechcem ho vybrať lebo sa bojím ze za tie 5dni mi zarastie dierka a znova si to prepichovať je dost blbé a aj bolestivé..
Mne zarastlo ucho ked som si vybral nausnicu aj po 2-3 dnoch
Ale to len tak trocha ze to som len trochu prepichol, len trocha stiplo a bolo to, to nie ze zarastlo ale len tak........
Ale myslím že uplne do pôvodného stavu sa to tak skoro nedá,
Ja som si vyberala piercingy okolo štyridsať minút pred operáciou a ľutujem, že som s tým nešla do štúdia vopred, lebo boli kurvy riadne prišrubované
Ale po pár hodinách som si ich dala naspať a bolo. Piercing z nosa strácam neustále a občas ho nemám aj tri dni, pričom nos vraj zarastá najrýchlejšie; podľa mňa sa nemáš čoho báť.
@narazuvzdornaa neviem ze ci celich 5dni len mi povedali ze do nemocnici si to doniest nemam ...a minimalne 5dni si ma tam nahaju ale asi hned jak sa zobudim si budem chcet dat naspet . a ked nie ta zabijem sestricky ... a asi si ho vezmem aj do nemocnici .. nwm dufam ze nezarastie ..
ja som mala pod perou piercing jeden rok, a keď som si ho vybrala tak mi to do mesiaca zarástlo. Zvonku mi viditeľná diera síce zostala, ale zvnútra mi to zarástlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale to len tak trocha ze to som len trochu prepichol, len trocha stiplo a bolo to, to nie ze zarastlo ale len tak........
Ale myslím že uplne do pôvodného stavu sa to tak skoro nedá,
Ja som si vyberala piercingy okolo štyridsať minút pred operáciou a ľutujem, že som s tým nešla do štúdia vopred, lebo boli kurvy riadne prišrubované
Ale po pár hodinách som si ich dala naspať a bolo. Piercing z nosa strácam neustále a občas ho nemám aj tri dni, pričom nos vraj zarastá najrýchlejšie; podľa mňa sa nemáš čoho báť.
individualne