Diskusie - 1930. stránka fóra
Nadväzujúce magisterské štúdium MU
Ahojte je tu niekto taký kto išiel na MU na nadväzujúce magisterské štúdium konkrétne na psychológiu? Chcela by som vedieť aká bola náročnosť prijímačiek a aká je šanca dostať sa tam :D Otvor fórum »
6. 8. 2014 09:38
2
Archeológia
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto taký čo študoval archeológiu a vedel by mi odpovedať na pár otázok ohladne tohto :))) Chcela by som si totiž to podať prichlášku nakolko idem do maturitného ročníka :)... Otvor fórum »
6. 8. 2014 08:38
26
Nespavosť
ahojte, mám poslednou dobou velký problém s nespavosťou, nespím ani hodinu, celú noc bdiem a už ma to nebaví... neviem prečo to tak je mal som s tým už davno problemy a prešli a teraz su zase... Otvor fórum »
6. 8. 2014 07:12
7
Internet problém
Čaute mám taký problem včera som sa zobudil idem na pc a píše žiadny pristup na internet reštartnem router internet ide na takých 15-20min a zas spadne a píše bud obmedzené alebo žiadny prístup na internet a bud nesvieti na... Otvor fórum »
6. 8. 2014 01:18
81
Čo Vám chýba ?
Jednoduchá otázka: Čo Vám chýba najviac k tomu, aby ste boli štastný??? Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:45
5
Vlasy :)
Ahojte chcela by som sa vás spýtať že či by sa mi hodili takéto vlasy ? :) https://www. google. sk/search?q=blond+melír&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hFLhU_SqOcKr0QWVjID4BQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1067&bih=704#facrc=_&imgdii=_&imgrc=P_znlFStgmYP Otvor fórum »
6. 8. 2014 00:04
15
Internáty v BA
Čaute, nedostala som VŠ intrák a tak zháňam nejaký stredoškolský v BA... nemáte nejaké typy? Poslala som si žiadosti na: Intrák pri chemickej škole na Račianskej ulici, intrák na Trnavskej ceste, potom nejaký pri SOŠ, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:42
49
Čo máte (mali ste) na večeru?
Ja práve večeriam -kórejskú (extrémne štiplavú) vifonku K tomu židovský nekvasený chlieb maces A na druhé si dám japonské riasy... (neviem ako sa to volá sú tam len japonské... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:21
8
Angličtina - Callanovou metódou
Ahojte, prosím vás mate niekto skúsenosti s touto formou učenia angličtiny?? ak áno, aké ?? ..... neviem sa totiž rozhodnúť či si mám vybrať všeobecný skupinový alebo individuálny kurz... avšak na nete som nášla túto metódu výučby len... Otvor fórum »
5. 8. 2014 23:12
3
FSEV ES - rozvrh + brigáda
Ahojte, neviem sa ku tomu na nete dopátrať, preto píšem tu... Je tu niekto, kto študuje na UK európske štúdia a medzinárodné vzťahy a vedel by mi povedať, že aký mal cca v 1.... Otvor fórum »
5. 8. 2014 22:54
9
HOKEJ KOSICE SLOVAN -KOMU FANDITE
5. 8. 2014 22:51
33
Alkohol u mladistvej
dobrý deň, mám 39 rokov (to len pre poriadok lebo nemajú možnosť skoršieho dátumu registrácie ako je 1983) a asi pred týždňom kamaráti doniesli do nemocnice moju opitú dcéru - 16 ročnú. hneď som tam samozrejme utekala. ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 22:42
32
Nazor-dovody vojen
Vedeli by ste mi niekto vysvetlit, nacrtnut alebo aj len zhrnut klady vojny, ci akehokolvek ozbrojeneho konfliktu, pripadne dovody pre jej organizaciu, podporu ci huckanie do nasilia. Ide mi o iny pohlad a pochopenie opacneho principu preto... Otvor fórum »
5. 8. 2014 21:06
12
Cechovačka
Ľudia, mám na vás takú prosbu - veľmi by som chcel počuť váš názor na vašu cechovačku. Ako ste ju prežívali? Mal by som sa na ňu pripravovať viac fyzicky alebo psychicky? A tak ďalej... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:41
7
E-shop hudobné nástroje
Ahojte, chcela by som si kúpiť akustickú gitaru, ale bohužiaľ žiadnu kamennú kocku na blízku nemám, a tak sa chcem spýtať, či by ste mi neporadili nejaký internetový obchod, čo sa tohto týka, ktorý... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:36
- Nie
Hlasuj »