Diskusie - 1931. stránka fóra
9
Celkom vtipná definícia telenovely
"Natalie, měla bys vědět, že Roberto tě tajně miluje. " - "Roberto? Ten přece miluje Marisu. " - "Ne, ne. Marisu miluje Gustavo. " - "Opravdu? A já myslela, že Gustavo miluje Leticii. " -... Otvor fórum »
5. 8. 2014 20:05
24
Moji starii rodičia nechcu respektovat moju orientaciu
Boli ma to ze ma moji stgarkovci nevedia prijat takeho aky som proste ze mam priatela a som snim v otvorenom vztahu. Mam od niich aj auto a platili mi aj skolu a oblecenie, nechcem byt s... Otvor fórum »
5. 8. 2014 19:48
1
Aky a-dsl router?
Chalani, aky a-dsl router mi doporucite lebo mam dlink 2641r a je hrozny. chcem ho hlavne na hranie online (cs:go..) a aby utiahol lan party pre 3 notebooky lebo stary, ledva utiahne moj notebook. Ping... Otvor fórum »
5. 8. 2014 19:23
22
Poradca CIA radi zabiť Putina
http://www. topky. sk/cl/11/1415411/Poradca-CIA-prezradil--ako-sa-da-vyriesit-ukrajinska-kriza--Zabite-Putina--bude-to-v-poriadku- Len ma zaujima vas nazor. Mierotvoritel USA sa ocividne ide postarat o "celosvetovy mier". Pride mi to absolutne nefer ze sa Otvor fórum »
5. 8. 2014 18:39
13
Rozšírenie Bratislavy
Ja mám taký názor že by sa mala Bratislava rozrásť. Myslím že by sa k Bratislave pripojili okolité dediny. Čo si o tom myslíte? Otvor fórum »
5. 8. 2014 18:18
20
Maladaptive Daydreaming
Trpím ním. Viem, že je to trošku odvážne tvrdenie, ale myslím si, že trpím touto diagnózou. Odvážne preto, lebo je to v medicíne pokladané za niečo „nové“ a mnohí tvrdia, že je to... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:49
57
Aké auto je vhodné pre začiatnočníka
Ahojte, som čerstvá vodička. Zvažujem kúpu auta, na začiatok, nič nové to určite nebude, nemôžem si to dovoliť, hovorím o čiastke tak do 1000 eur. Rozmýšlam nad VW Polo, Fiatom alebo Opelom,... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:47
36
ženy ako sexuálne otrokyne
Oblasť nazývana Levante (kde spadá Izrael, Iran, Irak, Sýria, časť Turecka) sú oblasťou, kde žili prví kresťania. Napr. v Sýrií tvorili kresťania 10% populácie. Z iraku začali utekať od roku 2003, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:34
33
2
Kde kúpim,,.
NIKE Air Max Neon? Chcem kupit frajerke, lebo o nich basni uz asi pol roka. Parkrat som ich uz videl na niekom, ale ked som bol v obchode, alebo hladal na dakych slovenskych internetovych strankach, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:06
6
IPHONE App
Neviete ako sa vola nejaks dobra aplikacia ktorou mozem zakodovat moje fotky? Aby sa k mojim fotkam dostal iba ten kto vie heslo, nemam jailbreak tak nieco zdarma :) dakujem :) Otvor fórum »
5. 8. 2014 16:44
28
Vtipne narazky priatela
Ahojte, nie raz si robi moj priatel srandu na styl, ze s kym som zas bola a podobne alebo chod si tam uzit s cernochom. Kto vie, zas si si uzivala v servise... ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 16:24
11
Konopný čaj
Ahojte :) Chcela by som sa vás spýtať aký mate nazor na konopný čaj. Je tam pridany aj roibos. mozem ho pit kazdy den? ake ma ucinky? atd. :D Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:53
2
Oriflame
Ahojte, toto je otázka pre Oriflame Ladies :) Chcela by som sa spýtať či splnomocnenia pre výber balíkov sa musia vybaviť na SEB? Alebo ako to je? .. Potrebujem splnomocniť nejakú osobu , aby mi vydzvihovala balík dlhodobejšie Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:48
22
EBay.net - Vaše skúsenosti
Ahoj, chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti z názvu témy pri nakupovaní. Jedina možnosť ako zaplatiť sú karty takže žiadnu dobierku. Chcel som si objednať shoulder... Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:38
14
Ženy poraďte obuv
Chystám sa dať na net sestrine topánky s cieľom predať ich. Napr. na satnikovo. sk no vôbec neviem kam tie "svoje" topánky zaradiť... Nevidím rozdiel medzi tými kategóriami (pri pohlade na topánky zaradené do nich)... Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:25
1
Ubytovanie šturak bratislava
čauko, neviete či niekto uvoľní izbu ? dvoj postelová alebo troj, to je jedno. ak hej, dalo by sa dohodnúť že by som šla na tú izbu? alebo musím čakať, na vyjadrenie z internátu, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:46
- Utorok
- Streda
Ďalšie možnosti »