Diskusie - 1929. stránka fóra
15
Horor
Viete mi poradit nejaky dobry horor ? Nejaky taky kde sa partia madych vyberie niekde na chatu, do lesa alebo nieco podobne :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 17:28
38
18
Python
Zdravím všetkých kódeniachtivých, potrebovala by som pomôcť s venovaním na tortu pre oslávenca - programátora. Predstava bola niekoľko riadkov kódu v Pythone, kde by bolo jeho meno, vek a, ako inak, Happy Birthday. ... Otvor fórum »
6. 8. 2014 16:33
8
Výber notebooku
Ahojte, riešim kúpu notebooku, rozhodujem sa medzi týmito dvoma, ak máte skúsenosti alebo sa do toho vyznate lepšie ako ja, tak mi napíšte ktorý z nich by ste mi odporučili, poprípade nejaký iný, ale... Otvor fórum »
6. 8. 2014 15:01
7
Stipajuci jazyk
Môže ma 3 dni vkuse stipat jazyk z cukrikov kyselich? :D ako spravím aby to prestalo? Otvor fórum »
6. 8. 2014 14:26
3
Kniha ako devious maids
Ahojte. Nevedeli by ste mi poradit nejaku knihu ktora by mala nejaky podobny dej ako devius maids alebo zufale manzelky?Kludne by mohla byt aj seriovka. Diki :-) Otvor fórum »
6. 8. 2014 14:20
15
Linkin Park - the hunting party
Zdravím. Tí, čo ste počuli tento album (dufam že sa vas tu niekolko najde) aký naň máte názory? Ja si myslím že po dvoch takých soft albumoch sa LP konečne vrátili k niečomu tvrdšiemu, niečomu čo je... Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:48
90
Na Lidl-i obľubujem :
6. 8. 2014 12:47
21
Pesničky, ktoré nakopnú
Ľudia, nejaké songy, ktoré nakopnú pri cvičení, resp. ktoré počúvate? Hoďte linky. Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:43
16
Spoj v Martine
Martinčania! Prosím Vás Súrne! Dnes idem do Martina za kamošom, a neviem sa orientovať vo Vašich spojoch, prosím poradťe mi ako sa dostanem zo ŽST Martin na ul. Volgogradská č. 5. Ďakujem Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:29
1
Vyroba a predaj oblecenia s tematikou pc hier, filmov, hudby,,
Neviete do akej miery to spadá pod autorské práva a treba povolenie? Povedzme napr. nejaký screen z hry spracovaný do artworku - vyrobím ho ja ale tematiku vymyslel v podstate niekto iný a neviem do akej miery je to... Otvor fórum »
6. 8. 2014 11:30
11
Aký budúci štátoprávny pomer Slovenska si dokážete predstaviť?
- Ako integrálnej súčasti Ruskej ríše
- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2014 11:09- Ako protektorátu Ruskej ríše
- Ako politického, vojenského a hospodárskeho spojenca Ruskej ríše
Ďalšie možnosti »
6
Stránka na pozeranie/sťahovanie seriálov zdarma
Viete mi poradiť prosím nejakú stránku, kde viem pozerať seriál Sex v meste, resp. kde viem stiahnuť všetky série? Na uloz. to to nie je .. Ďakujem :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:51
1
Má niekto skúsenosti so štúdiom muzikálového herectva?
Zdravím, chcela by som sa Vás pekne opýtať, študuje alebo študoval niekto na VŠ odbor muzikálové herectvo? Či už v Česku alebo na Slovensku? Veľmi by som bola vďačná za aké tie rady ohľadom prijímačiek, štúdia alebo... Otvor fórum »
6. 8. 2014 10:23