Diskusie - 1928. stránka fóra
26
Mám dilemu. Nikon alebo Canon?
Ahoj, mám menší problém. Chcel by som si kupit zrkadlovku ale neviem ze ktoru. Potreboval by som nejaku radu od napr. fotografa, pretoze hladam zrkadlovku do 600 eur. (spolu s objektivom). Neviem ze... Otvor fórum »
6. 8. 2014 23:01
3
Stranka na oblečenie
Ahoj, chcela by som sa opytať, či mate niekto skusenosti so strankou www. aliexpress. com. Ak áno, tak aké ? .. Ďakujem veľmi pekne :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 22:55
24
Žáner
Čautee :) Nájde sa tu nejaký fanúšik dychovky?? Veľa ľudí tento žáner ani naživo nepočulo, no odsudzuje ho. A pritom dychovkári (hráči) sú veľakrát mladí ľudia, ,,teenageri", na dychovkových festivaloch taktiež. No keď sa vrátim... Otvor fórum »
6. 8. 2014 21:57
14
FB stránka
Ahojte. Nemá niekto z Vás nejakú stránku na FB, ktorú nepoužíva, alebo mu je zbytočná?:) Ďakujem :) :) :) Veľmi by ste mi pomohli :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 21:23
1
Harry Potter kartová hra
Zdravím :) hľadám nejakú kartovú hru na motív HP, len ju tu na Slovensku a ani v Česku neviem zohnať. Nič z Ameriky ani Angicka nechcem. Nepoznáte nejakú fajn stránku kde by sa dala objednať? Otvor fórum »
6. 8. 2014 21:21
13
Aku si mam vybrat vysoku školu?
chcem ist na vyšku momentalne budem maturovat z odboru pracovnik marketingu..zaujima ma marketing a praca s ludmi nerada sa učim čiže chcem predmety kde sa nebudem učit kraviny vie mi niekto poradit? najlepšie škola v BA Otvor fórum »
6. 8. 2014 21:07
21
Za ako dlho vidno prvé zmeny počas chudnutia?
Dajme tomu že ked sa chudne z pribratej, ale vážne pribratej postavy, po kolkých kilách by mali byť očividné zmeny? ja som dala dole 8 za mesiac, neviem sama posúdiť či je to veľmi vidno, ostatní... Otvor fórum »
6. 8. 2014 21:06
19
Čo keby,,. ?
Čo ak by nikdy nevzniklo kresťanstvo, islam či judaizmus(Prípadne iné veľké náboženstvo)? Myslíte, že by mal svet pôvodné božstvá alebo by sa aj tak našli nejaké beštie, ktoré by ho ovládli tak ako tak? Zrejme je pravdepodobnejšia... Otvor fórum »
6. 8. 2014 20:54
7
Longboard
ahojte ludkovia, neviete kde sa da za dobru cenu zohnat novy logboard (najlepsie kvalitny prip. so znackou) najlepsie v bratislave a okoli? dik :-) Otvor fórum »
6. 8. 2014 20:16
5
špeciálna pedagogika
Študuje niekto špeciálnu pedagogiku? Ak áno, prosím nejaké info o tom z pohľadu študenta.. myslíte si, že je to ťažká škola? alebo možno potom až ta práca.. a dá sa s tým potom aj niečo iné robiť ako... Otvor fórum »
6. 8. 2014 20:00
1
Autoškola 1 BA
Ako tam vyzerajú skúšky, kde v šade v rámci v BA na skúškach jazdia? Tí čo ste mali skúšky v autoškole BA, ako ste to brali? Ja mám z toho strach. Otvor fórum »
6. 8. 2014 19:57
13
Robíte to, čo naozaj chcete? Alebo,,.
sa nechavate ovplyvnovat inymi ludmi? Dokazete spravit to, co chcete aj ked viete, ze sa to vasim kamaratom nebude pacit? Otvor fórum »
6. 8. 2014 19:09
18
Skúšky na vodičák
Ahojte, v piatok mám skúšky na vodičák a dosť som z toho vystresovaná. Najviac sa bojím cvičiska a jazdy. Bohužiaľ nemôžem povedať že som v tom zručná na 100% a preto sa obávam že na prvý krát... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:40
20
Tip na voľný čas s priateľom :)
Ahojte :) Chcela by som vás poprosiť o nejaké dobré tipy/ nápady na pekné a príjemné strávenie voľného času s priateľom či priateľkou. Hlavne na doma, ale môže byť aj niekde von. Jednoducho niečo na obohatenie a... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:38
3
Nazov telenovely
Mili birdzaci, ktori ste niekedy sledovali telenovely alebo ine telenoveloidne serialy (pripadne nejaki vasi blizki pribuzni/znami zvykli sledovat), bola by som vam velmi povdacna keby ste mi skusili pomoct. Ista telenovela chodievala v TV... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:23