Človek sa narodí a dostane právo žiť. V tej chvíli stojíme všetci na rovnakej štartovacej čiare... len niektorí pobežia po inej dráhe...

Môžem všetko,pretože dokážem všetko.Ak chcem,ak by som chcela.. Je to také jednoduché. 1 alebo 0..true alebo false... vždy existujú iba 2 možnosti.Ibaže človek sa narodí aj s citmy.City:rôzna farba a príchuť..vôňa. Chémia. Príroda to tak úžasne zariadila.. na všetko má odpoveď,logické vysvetlenie. Lenže logika ma nezbaví toho pocitu hnevu,lásky,ľútosti... Môžem to zahrať,veď to teraz robia všetci. Neukázať pravú tvár,vtedy si víťazom.Ale prečo? Hrať sa môžeš na čokoľvek.Na to,kým skutočne si, sa nezahráš.. Ty.To, čo chceš.To,čo máš rád.To,čo ľúbiš.To,čo nenávidíš.To,čoho sa bojíš. Vieš,čo To je. A načo to vieš? No načo,ak sa o tom svet nedozvie.Aspoň ten tvoj.

Jedného dňa sa dostaneš pred jednu jednoduchú otázku. Musíš si vybrať. A kým si nevyberieš,v tú chvíľu keď premýšľaš, čas sa zastaví. V tej chvíli nemáš budúcnosť,až do chvíle,kým sa nerozhodneš.Kým sa rozhoduješ...vyberáš na základe toho,čo chceš,čo máš rád,čo ľúbiš,čoho sa bojíš...logicky si vyberáme to,čo je pre nás výhodnejšie.Čo nás urobí šťastnejšími... A potom sa rozhodneš. Vtedy sa ti otvoria dvere poznania,pretože si vyberieš cestu,nekonečnú množinu ďalších možností a tvoj osud,tvoja budúcnosť,je stále viditelnejšia..

No nikdy nieje istejšia.Samozrejmosť neexistuje.Čo je tu 0,môže byť inde 1..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár