Humor je soľou života, kto je presolený, zachová sa dlho čerstvý. Keď tento výrok vyslovil Karel Čapek, mal sakra pravdu.

Viete si predstaviť život bez smiechu? Ja teda určite nie. Prúd mojich myšlienok mi pri písaní prerušila mamka slovami:“ Ten sveter sa teda debilne žehlí.“ Aj takéto bizarné situácie tvoria humor. Každý si ten svoj smer nájde, každý si nájde to, na čom by sa mohol zasmiať. Buď je to ľudový humor na dedine, situácie, ktoré len ťažko zopakovať, uštipačné poznámky, inteligentné bonmoty, alebo len výraz tváre. To všetko nám vie vyčariť úsmev .

Boh mal veľmi dobré nápady, to sa musí uznať, veď vymyslel smiech a takému niečomu sa rozhodne nedá vyhnúť. Určite majú aj v nebi veselo. Ak práve Ježiš nehovorí vtip, ktorý musí byť určite božský, tak sa smejú na lotrovinách, ktoré sa dejú na Zemi a to sa ich tu deje dosť. Veď bez tých lotrovín by sme to tu možno ani nevydržali.

Ak nás niečo drží pri živote, tak je to láska. Ak nás niečo hladí na duši, tak je to hudba. Ak nás niečo núti ráno vstať, tak sú to naši blízky. Ak však je niečo, prečo sa tešíme do školy, pozeráme do noci partičku, čo nám podáva pomocné lano z priepasti všednosti, tak je to humor.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
dconan  7. 12. 2009 19:38
pravda humor je velkou sucastou zivota a znacne ho zjednodusuje a skrasluje btw. tvoja profilovka Lasica a Satinsky - skvely humoristi
 fotka
chrumkaaa  8. 12. 2009 18:25
uz len ze TEN SVETER SA TEDA DEBILNE ZEHLI.... sa mi papula zakrivila sebareflexne do uskrnu
 fotka
lubobs  8. 12. 2009 19:44
najlepšie je že humor nemá podstatu...je to božstvo
 fotka
gebrica  8. 12. 2009 22:53
akcia: tvoj blog

reakcia: moj psychoúsmev
Napíš svoj komentár