Som chorá


Áno, je to tak! Asi aj preto som práve asi pol minúty uvažovala nad tým, ako sa dáva dĺžeň nad veľké a. Som chorá. Jediný čas v roku kedy pijem hektolitre čohokoľvek teplého bez obsahu mlieka a napchávam sa čočkami, mandarinkami. Nepohnem sa z obývačky jedine ak na záchod a reklamy mám tak zmapované, že by som v každej mohla pokojne aj účinkovať.

Na markíze okrem telerána a Herkulesa –do ktorého mimochodom vtrepali všetky historické udalosti a všetky historické postavy –v jednej časti stretnete boha mora, herkula , ktorý rozdáva autogramy, Afroditu , Jolausa a mnoho ďalších. Tu ma napadá náš momentálny školský prípitok „jónapot Herkuleš! Jónapot Jolauš! “ . Vlastne na začiatku vety som mala myšlienku, že na markíze okrem Herkulesa a telerána nenájdete nič iné, len krimi! krimi krimi krimi, či už trápne slovenké -ako teta Lukáčová videla susedu Mariku Kandráčovú ako mláti svojho manžela, „slečna Jankovičová čo ste práve vtedy robili, že nám to nemôžete dosvedčiť? “ „Prepáčte ja som vtedy účinkovala v odsúdených , na Slovensku je tak málo hercov“

Ďalej krimi nemecké, čo je tiež trápne ale tak rešpekt kobra 11 , potom nesmie chýbať Chuck Noris so šarmom kriketovej pálky(to mám z Frasiera-milujem toho psychiatra) a aby som nebola úplne zlá na programovú štruktúru markízy, tak dávajú priateľov -jediný svetlý bod a o 15.05 sme zase tam kde sme boli.

Hudobné programy (vďaka káblovke alebo starostovi? ) kto vie..., nemáme...až na óčko-hudbu česky videt, slišet. Ak ešte raz pustia Evu Farnu naozaj si niečo spravím.

Som doma tri dni ale už som unudená najmenej na desať rokov...k tomu ma boli hlava z neustáleho fúkania nosa a môj nos je tak červený , že by ste ho zbadali aj z vesmíru....na dôkaz môjho zúfalstva tu je pár esemesiek, ktoré som odoslala v tomto stave...

1. Ešte raz dajú Farnu a odpojím káblovku
2. Tvorba Britney Spears je založená na troch tónoch, ktoré ju napadnú pri mastení chleba.
3. Pozerám ženský magazín, som dopadla, je tam Drupi
4. Všetko naj k meninám (no čo, bolo Katky)
5. Na čt2 ide trápny anglický seriál v pôvodnom znení, ľudia tam majú prízvuk ako Zibung, zabávam sa


Asi si pôjdem ľahnúť. Mamka mi kúpila pečivo, dúfam, že dnes už správne, nerada by som zase jedla pocukrované rožky bez náplne ako včera....o šiestej mi začne bez servítky...neviem prečo vravím mi keď to vlastne až tak často nesledujem....a mám chrípku ak som to ešte nespomínala a nie PRASACIU! ! ! Nepýtajte sa na to! Opakovaný vtip mojich sestier naozaj už nie je vtipom .

Veľa zdaru

 Denník
Komentuj
 fotka
whatsername8  27. 11. 2009 21:38
akoby to pisala sestra isteho nemenovaneho košičana
 fotka
gebrica  27. 11. 2009 22:26
oujé, tie esemesky Daja, tie esemesky! toto sa nerobí, cez vyučovanie sa predsa nemožem smiať.. ( aforizmus )

ale pokiaľ ide o smiech, nikto nie je drzý..

Daja, pobavila si ma..
 fotka
xrumka  28. 11. 2009 10:20
a nie je to damsky magazin? ma prekvapilo ze viem aspon 3 z vymenovanych serialov kedy davaju a to nekukam moc telku.
Napíš svoj komentár