Asi najhorším okamihom vzťahu je rozchod. Ľudia sa často rozchádzajú a utekajú od svojich polovičiek, pretože sú leniví investovať, riešiť, odpúšťať, či bojovať za svoj vzťah. Utekajú ako zbabelci a ani si neuvedomujú, že utekajú často len sami pred sebou. Dodávajú si guráž, že im bude lepšie a často tomu radi veria. Idú to niekam zapiť s kamarátmi, predstierajú sami pred sebou akí sú šťastní a ako im je dobre, plánujú si ako budú chodiť cvičiť a pracovať na sebe, ako sa budú chodiť baviť s priateľmi a ako sa im uľaví od toho druhého a všetky bolesti zmiznú a oni zabudnú. A keď sa po úžasnej noci plnej alkoholu a kamarátov prebudia, tak zistia, že majú na hrudi tak ťažký kameň, až im to tlačí slzy do očí.

V človeku sa všetko zviera a pritom nedokáže povedať: "Láska, vráť sa!" Nikto nevonia ako ona/on, nikto nebozkáva ako ona/on, nikto vás neuspokojí ako ona/on, nikto vo Vás tie pocity neprebudí ako ona/on.

Pred láskou sa nedá utiecť, rovnako tak ako sa nedá utiecť pred smrťou, žiadny kamarát ani ctiteľ vám partnera a lásku k nemu nevynahradí. Vás za to zlomí a kto to nechápe, tak na to časom príde. Pretože človeku, ktorý miluje, to podlomí kolena a zlomí srdce. Človek by sa mal poriadne zamyslieť od koho utiekol a či je pripravený o toho človeka navždy prísť, uvedomiť si, či bez neho dokáže žiť, aj keď už môže byť neskoro...

 Blog
Komentuj
 fotka
tomias  4. 3. 2013 12:58
skus sa vykecat,vypisat,nedus to v sebe..
 fotka
mayben  5. 3. 2013 15:59
presne!
Napíš svoj komentár