ha..ty si teraz myslíš že, ty sa bavíš, a ja sedím doma a ak ti to vyjde, tak budeš s nejakou inou a ak nie, tak vždy sa môžeš ku mne vrátiť, lebo na teba čakám ako psík.

OMYL!

Konečne som sa nasrala, zachovala si hrdosť a nikomu sa už nebudem pchať do zadku. Idem sa baviť, užívať, si aby videl, že nie som tvoja istota a nieže ty, jeho veličenstvo sa rozhodne, či sa my dvaja dáme ešte niekedy dokopy, ale že v prvom rade to bude závisieť odo mňa, alebo v ideálnom prípade od nás oboch, nielen od jedného...

Lebo ty vieš, že ťa mám rada a ty si tým hladíš ego, keď ma vidíš ako sa trápim. Ale mám k sebe úctu, musím byť silná, nepodriaďovať sa, neustupovať, vedieť si dupnúť.

Tebe to robí dobre vidieť ma ako ma to trápi a že ty mi ešte môžeš ukazovať ako si nad vecou, aký si vyspelý a nesprávaš sa ako žiarlivé alebo malé decko a dávaš svoje správanie za príklad aj mne.

Ale tu už vôbec nejde o mňa. Tu ide o teba, tvoje ego, proste máš pocit, že máš nado mnou moc.
Ty si kľudne riešiš bokovky a ak nič z toho, tak luskneš prstom a zas som pri tebe. A na ako dlho? na tri týždne, kým ti začne trieskať hormónmi a zas mi povieš že bude lepšie, ak si dáme pauzu? A že budem pre tebo iba nejakou cenou útechy?

Jebať na takých ľudí..

..buď si človek vyberie mňa a dá mne prednosť pred všetkými inými, lebo ma proste chce a iba mňa chce a nie že ma bude mať iba ako náhradu alebo kratochvíľu, kým si nenájde nový objekt.

Proste ty ma nevnímaš ako seberovnú. Ty sa považuješ za toho dominantného. A je kravina, že sa trápim, lebo tebe to je jedno.

Pretože ja som tá, ktorá sa správa nezodpovedne a ty predsa nič zlé nerobíš a preto nevidíš dôvod pozerať sa na vec mojimi očami.

A kvôli takto sebeckému človeku sa trápim? A myslím si, že sa z ničoho nič zmení?
Možno sa zmení, možno sa uvedomí až sa začnem ukazovať ako sebavedomá a cieľavedomá žena s poriadnymi kozami a že je o mňa záujem.

Bude to možno ťažké, ale musím to urobiť kvôli sebe. Chce to silu, nájdem si nejaké hobby (mám fotenie, tak budem chodiť von, dám sa dokopy s inými ľudmi čo fotia), skrátka začnem žiť spoločenský život.

A myslím, že ťa to začne štvať, lebo si uvedomíš, že môj svet sa bez teba nezrúti. A ak ťa to nezačne štvať, tak aspoň budem vidieť, že si o mňa nemal žiadny záujem a to už potom tým duplom by bola kravina riešiť. Zažili sme spolu pekné. To je bez debaty, ale ty nie si jediný človek, čo vie urobiť ženu šťastnou, nemáš na to ani školu, ani patent a ako vidím, tak ani talent.

Prežili sme si to svoje, fajn, len ty máš v prdeli, tak budem hľadať to pekné v spoločnosti iných.

Toto nie je pomsta, len ti ukážem, zač je toho loket

 Blog
Komentuj
 fotka
veroniques  3. 4. 2013 10:26
To že ho máš na háku dokazuješ tým, že tu v hojnom počte postuješ vaše spoločné fotky hej?
 fotka
nessiee  3. 4. 2013 10:39
nechápem načo si chceš niečo dokazovať pred ním.



ak k tomu aby si ťa všimol, začal vážiť, alebo hocičo ty potrebuješ ukazovať že si cieľavedomá žena s poriadnymi kozami a že je o teba záujem, tak neviem, celé zle.

chceš si fotiť,užívať si, baviť sa s inými ľuďmi, žiť si spoločenský život. ánko, tak to rob pre seba, nie kvôli nemu, aby sa on naštval átď.



by som sa tak maximálne vykašľala na takéto dokazovačky, seriózne.
 fotka
mayben  3. 4. 2013 10:43
ja ťa v tom podporujem ženo ale ser ozaj na neho..nerieš...rob to všetko kvôli sebe a bav sa bez toho, aby si vkuse pri tom myslela, že čo on.....
 fotka
elys  3. 4. 2013 10:51
@1 @2



ser na neho....
 fotka
silanova  3. 4. 2013 10:57
@2 mať vlastný život je jedna vec ale to ako to podávaš plus dôvod druhá
 fotka
domcirock  3. 4. 2013 11:03
@veroniques áno, lebo vtedy mi na ňom ešte záležalo..ale čo urobil sa ospravedlniť nedá...

@nessiee ja to robím v prvom rade pre seba

@mayben viem a idem do toho! :p
 fotka
bryndzovahaluska  3. 4. 2013 11:18
Držím palce! Každému sa ľahko hovorí, kto taký problém nemá. Želám veľa fun v novom živote.
 fotka
silanova  3. 4. 2013 11:55
@nessiee :tak nevieme čítať.)
 fotka
greyness  3. 4. 2013 11:57
takýto blog by som čakala od puberťáčky a nie 20ročnej ženy
10 
 fotka
domcirock  3. 4. 2013 12:09
@greyness ja si myslím, že pubertiačky sa chovajú úplne inak..čo si čakala, mám tu fňukať za ním alebo nechápem..
11 
 fotka
greyness  3. 4. 2013 20:18
ja by som čakala, že sa s tým zmieriš a budeš sa venovať sama seba a nie tomu, ako dokázať bývalému, ktorý nechal teba, že si sebavedomá žena s dobrými kozami,o ktorú majú chlapi záujem...
12 
 fotka
willbebetter  3. 4. 2013 22:53
len jedno: namiesto nezmyselneho dokazovania toho, ze tvoj svet sa bez neho nezruti, pomohlo by zmierit sa s rozchodom. tak vnutorne a skutocne.
Napíš svoj komentár