Prvý bozk, ako ju pobozkať, ako pobozkať dievča... jedna z najbežnejších otázok, ktoré dostávam. Dnes to na blogu rozoberiem a dám vám pár tipov, ktoré vám pomôžu v každej situácii.

1. Zvyknite si na svoje dotyky ešte pred bozkom

Jeden z dôvodov, prečo pôsobí na mnoho mužov bozk, ako veľký krok je to, že až dovtedy neiniciovali žiadny fyzický kontakt.

Začnite s hravým objatím, alebo sa hrajte s jej rukou, zatiaľ čo sa prechádzate, alebo spolu sedíte.

Vďaka tomuto bude následný prechod k bozkávaniu oveľa prirodzenejší.

2. Narušte jej osobnú zónu

Ďalšia skvela pomôcka pri budovaní správnej nálady je jednoducho byť bližšie pri sebe počas rozhovoru. Uvidíte na jej reči tela, či sa jej to páči (nakloní sa k vám) alebo nie (odtiahne sa/zakloní sa). Ak sa jej to páči, spravte to!

3. Všímajte si správne signály

Volajte to šiesty zmysel, intuícia, akokoľvek chcete. Ten správny moment cítite sami. Kedykoľvek vás napadne “mal by som ju teraz pobozkať?”.

Tak by ste ju pravdepodobne pobozkať mali. Vždy keď tento pocit príde, pobozkajte ju.

4. Bozkávaním to nekončí

Nie vždy bude prvý bozk tým živočíšnym bozkávaním, spojeným s jazykmi a tak. Na začiatok začnem jemným bozkávaním pier. Neskôr pritvrdzujem.

5. Buďte hraví

Neberte to vážne. Čím viac sa bavíte, tým menej logická a viac zaujímavá je celá situácia. Bavte sa, užite si to a všetko bude pôsobiť oveľa prirodzenejšie.

6. Trik s rozprávaním do ucha

Toto je jeden z mnohých prirodzených a zábavných spôsobov. Príďte k nej bližšie a začnite jej rozprávať do ucha. Potom, nasleduje prechod na druhé ucho, kedy však zastavíte pred jej tvárou a sledujete jej reakciu. Ak sa nezakloní a čaká čo spravíte, je pravý čas!

7. Využite súkromie

Každá eskalácia je najjednoduchšie prevedená v súkromí, keď okolo vás nie je nikto známy. Vďaka tomu sa bude cítiť oveľa pohodlnejšie. Mať množstvo ľudí okolo seba nie je každej príjemné.

Dandy.

 Blog
Komentuj
 fotka
mshetfield  28. 1. 2012 14:21
a hlavne, nebozkávať dievča, ktoré si myslí, že máte mononukleózu
 fotka
amikadze  28. 1. 2012 22:00
...alebo ju skrátka pobozkaj
Napíš svoj komentár