Vždy som bola štíhla a nikdy by mi nenapadlo, že aj ja sa raz môžem cítiť mizerne, kvôli kilám navyše. Už roky som si udržiavala svoju hmotnosť čo bolo 42 až 45kg. To bolo tak do mojej 25-ky. ( Na moju výšku a typ kostry úplne normálna hmotnosť. Som drobné žieňa)
To bude asi vekom- povedala som si, keď som na váhe uvidela 48kg. Veď ľudia nemôžu celý život rovnako vážiť, musia pribrať a tak som si žila asi rok s touto váhou absolútne bez stresu. Keď zrazu... Prišlo ďalšie leto a ja chcem ísť von vo svojich obľúbených nohaviciach. Teraz si poviete, že som ich nezapla, ale ja som ich nie lenže nezapla.. Ja som ich ani len neobliekla cez stehná. Bol to fakt šok. Ešte minulé leto som ich nosila a teraz ich nedám ani len cez stehná. Postavím sa na váhu a odrazu mám o 10kg viac. O celých 10kg. Strašné! To nie som ja. Čo sa stalo? Bože! Veď jem tak ako celý život. Neznášam starnutie. To bude určite vekom. 1Okg OMG! NIE! Nechcem byť tučná. Určite je to trest. Nie je to stravou a asi ani vekom.. je to trest za to, že mi je dobre. Mám pohodový rodinný život. Skoro žiadne starosti, žiadny extra stres a tak sa kilečká balia na seba a ja som ako veľký melón.
Momentálne mám už o 12kg viac ako kedysi a zistilo sa aj prečo. Zdravotné problémy. Prestali mi fungovať obličky a črevá. Celý vylučovací systém je na prd. Začal sa vo mne hromadiť bodrel a to sú tie moje kilá navyše. Vypadám dosť spuchnuto. Naposledy keď som bola v nemocnici, tak ma od operácie zachránili infúzie, ktoré mi rozbehli vylučovanie, no nie na dlho. Dnes som bola zas u doktora. Mám držať prísnu diétu. V živote som nedržala diétu. Nesmiem jesť mäso, zeleninu, ovocie, vločky, vyprážané a x iných vecí. Môžem len jogurty, acidko, varené zemiaky a zemiakové pyré, rybu na pare. Už sa teším. Nech žije bezzvyšková strava. To bude 20 dní utrpenia. Teda dúfam, že tá diéta nie je na celý život.

 Blog
Komentuj
 fotka
metalabby  3. 8. 2010 17:47
rýchlo sa uzdrav!!!!!
 fotka
johnysheek  3. 8. 2010 18:19
uff :/
 fotka
d170  3. 8. 2010 18:40
Držím palce, aby tá diéta zabrala a tvoj zdravotný stav sa zlepšil.
 fotka
mrnesmely  3. 8. 2010 20:20
hlavu hore, sú stávajú sa aj horšie veci. napr. pravica vo vláde.
 fotka
lolitahaze  3. 8. 2010 23:42
chápem ťa..a je mi veľmi ľúto že sa toto stalo..
 fotka
vedtojejedno  4. 8. 2010 11:01
nieje to len zdravotna zalozitost, ta je dosledkom zivotospravy ako je aj nedostatok pohybu, nezdrave stravovanie v nevhodnom case , nocne najazdy na chipsy a do chladnicky.....
 fotka
tinka246  4. 8. 2010 20:32
držím palce nech sa to zlepší
 fotka
sibbonah  17. 8. 2010 20:17
ou...chuda... tak nech ti to výde...
Napíš svoj komentár