V sobotu som sa rozhodla, že si objednám gitaru, pretože sme sa celý deň rozprávali o gitarách tak mi to nedalo išla som večer na stránku s hudobnými nástrojmi. Rozhodla som sa: "Objednám si gitaru čo na tom veď to nie je nič zlé." No a keď som vyrábala objednávku tak počítač ma veľmi hneval, pretože stále vyhlasovalo nejakú chybu že neplatný email a ja som znervóznela a takto som vravela nahnevane: "Veď dávam správnu emailovú adresu tak čo chceš!"Doslova som nerváčila na ten môj počítač vydýchla som si, keď mi mailom prišlo, že moja objednávka bola úspešne odoslaná. Na druhý deň v nedeľu som zavolala ocina, aby sa išiel pozrieť, akú gitaru som si cez internet objednala Reagoval slovami: "tebe drbe?" Ja som mu na to: "Ale oci veď to je gitara za 29 € potom sa išiel pozrieť, že čo som si to objednala a pred tým než si to išiel pozrieť tak zkonštatoval: "zase si si objednala nejaké drevo." Keď si pozrel obrázok a bližšie informácie k tomu tak nič na to nepovedal. Prišla mamina a hneď bola zvedavá, že čo sa deje a spustila: "Ty ani nepovieš, že ideš niečo objednávať ty opica. Objednávaš si len samé capiny!" Ja som jej odvetila: "Nič nie je zlé na tom, že chcem novú gitaru, že tá stará už nemá ani poriadne pekný zvuk a má kovové struny a ustavične hovorila: "som zvedavá, že dokedy budeš na tom hrať a že na čo mi je tá nová gitara. Povedala som jej na to: "Na hranie." Bola streda a zaklopala pani poštárka pri dverách, ktorá niesla balík ja som jej otvorila podpísala potrebné veci, aby som mohla balík prebrať a potom som sa aj s krabicou pobrala do izby. Išla som rozbaľovať krabica ťažká ako kabela šrotu no a čo som nenašla. Gitara tam síce bola ale potom som išla hlbšie do tej krabice a našla som tam keyboard cassio so stojanom a adaptérom.

V obavách som si pomyslela: "Mamina ma zahluší, že čo som si to objednala, že som ich oklamala, že som si objednala len gitaru." Išla som si pozrieť mail a tam bolo poďakovanie za to, že som si kúpila produkt v hudobninách a že ako darček mi pribalili keyboard cassio. Tak ako prvú som išla odtestovať gitaru aký má zvuk. Zvuk mala perfektný. Potom som sa pustila do testovania keyboardu no ale ten ma vyslovene dojal. Už, keď som zahrala na tom klavíri niekoľko akordov prišlo mi zle od žalúdka čo som nemohla ten zvuk ani počúvať. Bol nepríjemný a umelý. No neostávalo mi nič iné ako si na to len zvyknúť. Zrazu nejaké kľúče zaštrkotali v zámke bytových dverí a dovnúta vošla mamina a videla to všetko rozložené v izbe a pýtala sa najčastejšie otázky, že prečo som oklamala, že som si objednala len gitaru, že čo tu robí ten sinťák. Ja som jej povedala, že to mi poslali ako darček k tomu, že som si od nich kúpila gitaru. Potom už konečne stíchla. A ešte sa spýtala: "No čo hrala si aj na tej gitare, ktorú si tak veľmi chcela?" Povedala som jej: "áno tú som odtestovala ako prvú." Veľmi sa potešila, keď som jej povedala ale v duchu si myslela: "No ktovie koľko na tom bude hrať a potom to bude len prachom zapadať aj ten sinťák aj gitara." Hneď som sa jej opýtala: "mami ty si myslíš, že ja nebudem hrať ani na gitare ani na sinťáku? Myslím si, že keď človek ovláda tri hudobné nástroje tak je to len +." Mamina odvrkne nervózne: "Myslíš, že ťa nepoznám? Veď na tom piáne si veľmi málo hrala!" Ja: "Ale to neznamená, že keď raz nemám chuť hrať, že nebudem hrať nikdy!"

Dúfam, že sa vám tento článok aspoň trochu zapáči. Príjemné čítanie praje cecilia50

 Blog
Komentuj
 fotka
som123  8. 5. 2012 11:01
dievča ty nemôžeš mať viac ako 10 toto sa číta hrozne, teda pre môj ročník...hádam si tu nájdeš čitateľov tvojej kategórie
 fotka
cecilia50  23. 5. 2012 15:47
tak koľko máš rokov ty hrdina? Ten článok som si čítala a nič som tam nenašla napísané tak akokeby to písalo desaťročné dievča a nemôžeš od nevidiacej čakať bohvieakú super úpravu snažila som sa ako som mohla a nemôžem za to, že sa ti to nečítalo dobre nevieš čo je dobré.
 fotka
vreskot000  25. 11. 2017 22:28
@cecilia50 netráp sa.
Napíš svoj komentár