1.6. som sa zobudila o tretej ráno. snažila som sa ešte zaspať ale už sa nedalo. stres robil svoju prácu. mala som pocit, že nič neviem. po hodine váľania sa v posteli som si pustila BBT, pri kt. sa mi podarilo zaspať asi na pol hoďky až kým nezačal trepotať dážď na okno. také kruté ráno bolo pre mňa v tento veľký deň.

keď som prišla do školy medzi mojimi spolužiakmi vládla celkom pokojná atmosféra. tiež mali stres, ale sranda a úsmev na tvárach prevládal. veď sme boli posledný 6ti.

no štátnice veď to poznáte: niečo zabudnete, niečo domyslíte, niečo vymyslíte, a niečo len s úsmevom prestojíte... ale nakoniec som to zvládla tak, že mi neunikol môj vysnívaný červený diplom.

potom som mala asi 4 hodiny kým sa išlo resetnúť na chatu. ani sa mi nechcelo ísť, nejak som chcela ostať v Žiline. čo ma nahnevalo bolo, že sme cestou zmokli a už nik nebol schopný po nás prísť. ale privítanie všetko zmenilo a potom sa už len oslavovalo a oslavovalo a oslavovalo. nie všetko si pamätám, ale počuť od chalana ako hovorí chalanovi: "tlačíš mi na bruško" to nepočujete každý deň. a to nebola jediná hláška.

naozaj skvelá chata hlavne keď mi volali starí rodičia, že kde som na chate a že im nemám robiť hanbu.

tomu sa hovorí víkend s veľa zážitkami s málom spomienok. tento blog je venovaný hlavne mojim spolužiakom, ktorý počas celého štúdia sa nezapreli a boli sebou samými. a to tiež na chate.

ĽUDIA BUDETE MI CHÝBAŤ!!!!!!!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
mojsvet  4. 6. 2012 18:15
óóóó
Napíš svoj komentár