Pocity. Ich pocity. City. Emócie. Empatia.

Nie toto určite nie je pre mužov. To skôr patrí k ženám. Aspoň teda posledné dve slová.
Nechcem sa nikoho dotknúť, ale myslím si, že muži majú s týmto problém. S vyjadrovaním. Svojich. Pocitov.
Kedže sú naučený už od mala, že ,,Chlapi neplačú".
A toto ich sprevádza celý život. Boja sa vyjadriť svoje pocity, aby náhodou neboli zosmiešnení. Alebo sa tak len vyhýbajú sklamaniu. Alebo sa len chcú hrať na silných. Tváriť sa, že ich nič netrápi. Tváriť sa, že im je jedno, že my sa trápime a že sme smutné.
A nás ženy niekedy práve to trápi. Ako sa chovajú.
Bud nám nevedia povedať ako nás milujú, ale zas cítime, že im chýbame a že im na nás záleží Alebo nám vedia vyjadriť svoju lásku, či slovami alebo bez slov, ale zas nikdy nevieme či im na nás záleží a či sa o nás aj boja, ako my o nich. Alebo sú aj taký, ktorý nám len raz za čas povedia slová ako ,,chýbaš mi" alebo ,,mám ťa rád" a tvária sa akoby nič.
Ja myslím alebo skôr už viem, že láska sa dá vyjadriť aj bez slov. Ale pocity sú dôležité.
Možno tie mužské o trochu viac. Pretože muž sa zo svojich pocitov otvorí žene len málokedy. Ale ak áno, tak to už znamená prejav dôvery.
Niekedy nás možno naši chlapi prekvapia. Ked nás podržia v ťažkej chvíli, ked už nevládzeme. Ked nás objímu a nechajú plakať vo svojom náručí. Vtedy vieme, že mu nie je až tak všetko jedno. Možno to len veľmi dobré skrýva, ale pod tou maskou silného chlapa, je chlap ktorého trápi to alebo hento. Ktorému na nás záleží, ktorý sa o nás bojí, ktorému chýbame len to tak nevie dať najavo ako my jemu. Ale toto všetko sa v ňom môže alebo ukrýva.

A my na to možno prídeme až po pár rokoch, ked niečo z toho odhalí. Chlapa plakať vidieť málokedy. A nemyslím tým na pohreboch. Ja som tak jedného videla plakať. A bolo to zvláštne. V tej chvíli som len sedela a nevedela čo robiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
housemaniac  20. 2. 2013 00:36
Dal by som ti 5 hviezdiciek ale nemozem... JA som vyjadroval k zenam az privelmi vela citov , bolo to horsie ako keby ze som z kamena ... Vam zenam nevyhovuje nic ..ani ten dobry Chlap ,a ani ten zly .... Az teraz mozno viem co to vy vlastne chcete.. Ale dobreho chlapa isto nie .. mozno casom ked na rad pride rodina , si to zacnu dievcata ako tak vazit ..ale teraz isto nie ..
 fotka
onaj123  20. 3. 2013 10:17
No darmo je !Hovorí sa že ženy nevedia čo chcú Ale musia to mať!a kto im to nevie uhádnuť ten má "nula" bodov !
Napíš svoj komentár