Teraz by tam tento názov nemal byť. Lebo tento list nebude o tom, ako je to všetko skvelé a aké sme úžasné kamarátky. Ale patrila si a stále patríš ( aj keby neviem ako sa pohádame) k ľudom, ktorých mám rada. Aj keď...

...po tom všetkom, som myslela že sa zmeníš.
...že keď si už asi tretíkrát povedala, že sa zmeníš tak to aj tak bude...že si si ozaj uvedomila, čo mi vadilo a prečo to kamarátstvo nemohlo pokračovať.
Lebo si bola sebecká. A myslela si len na seba. Zaujímala si sa len o seba. A nič sa na tom nezmenilo.
Aj ja som tak dúfala. Verila. Bola som naivná. Už to viem. Konečne som to pochopila. Mohla som sa snažiť aby si sa spriatelila s mojimi kamarátkami, aby spoznali že si v pohode. Ak nechceš, tak nechceš.

Ja viem, ty povieš že ti nič nepoviem, lebo ti neverím. A tu máš dôvod prečo. Ty si tvrdila, že si sa zmenila. Ale stále myslíš len na seba. Stále sa rozprávame len o tebe a tvojom vzťahu, a o tebe a tvojom vzťahu a tak ďalej..a ked sa po 15 minútach opýtam, či máš ešte niečo čo by si chcela rozoberať a zistíme, že asi nie..a potom sa opýtaš ,,ako ty?" tak sa na jednej strane poteším že si sa konečne opýtala ale na druhej strane ma to štve...že sa zaujímaš, až ked ty so mnou už nemáš prebrať nejaké tvoje problémy.
Tak sa potom nediv, že ti nepoviem toho veľa. Ja sa nebudem zdôverovať niekomu, koho to ani nezaujíma. Ale vôbec. To je len pretvárka, aby sme sa bavili, aby si sa TY mala komu vyrozprávať.
A dnešok ma úplne zabil. To keby ti ja nenapíšem, že ruším ten silvester s vami, tak sa ani nedozviem že vy si už dávno plánujete niečo iné. To ak by sme stále počítali s tým, že tam ideme s vami, tak si myslím, že sa to dozviem tak v decembri...v tomto si sa ukázala fakt ako kamarátka. Aj ked som čakala, že ty by si s nami a s mojimi kamarátkami nikam nešla.

Dnes som si to všetko uvedomila. Ty sa nezmeníš. A ja môžem stále dúfať. Veriť. Som naivná a dobrá. Veľmi dobrá kamarátka. A celé naše kamarátstvo je o tom, že ak sa potrebuješ vykecať, pomôcť tak som tu Ja.

Už asi nič viac na to nepoviem. Nemám slov...

Končím.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár