(Zopár minút nám to trvalo kým sme sa upokojili z búrlivého smiechu, ktorý vyvolal môj nick. Bobi. Dnes mi tak už nikto nehovorí, našťastie. Ale je pekné sa vrátiť do minulosti a nechať svoje prstíky znova behávať po klávesnici. Ťuky ťuk, znova niečo píšem.)

Na intrák sme doniesli overenú kombináciu borovičky s marskami. Neujalo sa. Tak si doprajeme sami. Finančná situácia je nepriaznivá, tak pijeme pokiaľ máme začo. Tá zvierajúca mdlosť, keď sa oddávame slasti krutého alkoholického opojenia. Chvíle na ktoré si nepamätáme, keď áno tak chceme zabudnúť. Vždy galantne vyzerajúci párik, ktorý vstupuje so žiarivou pompou, až prepiatou okázalosťou do miestností je teraz pod božím trestom opitosti. Ach a ako radi si potom vyspevujeme. Hm, východniari...

Máme proste svoje chvíľky. Sex v spojení s riadnou dávkou alkoholu, to je jedna z nich. Úchylka, ktorú máme tak radi. Sex, ktorý si s pokorou užívate ale v skutočnosti prosíte všemohúceho aby čo najrýchlejšie skončil.

Pravdaže praktikujeme aj ďalšie podivnosti. Učíme sa šialene dlhé nemecké slová a s vášňou si ich občas šepkáme do uší. Naše kulinárske zručnosti a dostatočná dávka fantázie nás doviedli k jednohubkám z kocky cukru a olivy. Sme jednoducho labužníci. Jo a sme závislí na Teraflu. Liek, ktorý vás po každej opici zaručene postaví na nohy.

Mladosť pochabosť. Fajčiť a piť sa musí, tak nás učia spoločenské konvencie. I keď iné spoločenské predsudky nás zatracujú. Ale o tom som nechcel...

Len, že dnes to je päť mesiacov spoločného nažívania. A kde sme teraz? Jeden vedľa druhého. Ty si kreslíš ďalší z mojich portrétov a ja hľadám slová, ktorými by som opísal ako mi je krásne. Usmeješ sa stále, keď sa naše pohľady stretnú. Občas pritom žmurkneš a potom odvrátiš zrak a ťaháš ďalšie linky ceruzkou na papier. Ja ti stále úsmev opätujem a potom sa ďalej snažím slovami naznačiť ako ťa mám rád. Je to už akoby rituálny večerný obrad, keď si navzájom dolievame vínový mok aby sme naďalej stimulovali naše opilecké pocity a oplzlé myšlienky.

Vždy keď len naznačíme alebo aj naozaj nahlas vyslovíme „päť mesiacov“ , obaja pokrútime hlavami. Načo sme sa to dali? Ale ten nezmazateľný úsmev na našich tvárach je dôkazom, že sa nám podarilo prekročiť prah krátkej známosti na niečo, čo má predpoklady dlhodobého vzťahu.

Ešte stále si žijeme v takej nepriestrelnej bubline, keď sa každý deň vykašleme na všetkých priateľov, na kadejaké párty a všetky udalosti, ktoré by sme nemohli stráviť len sami dvaja. Bají fejsbúkovske pozvánky, ja som zadaný, ja nemám na detské ptákoviny čas. Pretože chcem všetok ten voľný čas, ktorý mám, stráviť s tebou. A plus aj čas trávený v škole na prednáškach, keď v posledných laviciach robíme neposlušnosti a občas spoločne zamierime do jednej kabínky na toaletách. Ty neposlušná malá beštia, ktorá mi práve teraz vypískavaš na ústnej harmonike theme song zo Star Wars priamo do ucha...

A ešte jeden rýchly výskok na balkón, jedna rýchla cigaretka, jeden rýchly slastný cigaretový bozk a jeden rýchly skok do postele. A nakoniec jeden rýchly sex.

(A uverejnené na tretí pokus a čert to vem, keď sú tam ešte desiatky ďalších gramatických chýb ale rýchly s mäkkým, to som si nemohol odpustiť opraviť. Tá borovička je predsa len pekelný vymazávač.)

 Denník
Komentuj
 fotka
antifunebracka  22. 2. 2014 23:59
lol ze bobi
 fotka
bobi  23. 2. 2014 17:14
@antifunebracka Tak smejeme sa z toho doteraz, aký som bol kedysi naivný malý Bobánek.. Už dávno nás nič takto nerozosmialo, naposledy keď som spomenul záporný epsilon..
Napíš svoj komentár