Niekedy je človek stavaný do rôznych situácii ... stojí pred rozhodnutím, ktoré môže, no tiež nemusí ovplyvniť či zmeniť jeho život ... Často je ťažké vedieť, čo je v danej chvíli správne.

Karma. Slovo, ktorému sa posledné dni dosť venujem ... svet je jeden veľký kruh ... všetko sa ti vráti, či to dobré či zlé, aj keď nie hneď, tak raz určite ...

Láska a odpúšťanie - ďalšie slová, ktoré sa ma dotýkajú a zamýšľam sa nad nimi.

uvedomila som si, že každý jeden krok, môže človeku zmeniť nasledujúce kroky v živote, všetko do seba zapadá, aj keď možno nevidíme v danom momente žiaden zmysel, no je to pravda!

Za všetkými týmito úvahami je jeden človek ... vždy do môjho života na chvíľu príde a zrazu odíde. Zanechá v mojom srdci veľkú stopu a zároveň smútok a myšlienky, že nikomu netreba otvárať srdce a dôverovať.

A? Samozrejme, že opäť do môjho života zase vstúpil ako duch a bojím sa, či z neho aj takto opäť rýchlo a nečakane neodíde.

Rozmýšľam, či by nebolo rozumnejšie hneď to zabaliť ... ale to by som nebola ja.
Dôverujem mu a viem, že v jeho srdci sa skrýva niečo viac ... že má obrovské srdce plné lásky a je to skvelý človek.

Niekedy rozmýšľam ... všade sa píše, či na rôznych stránkach o krme alebo v Biblii, že najdôležitejšie je odpúšťať a milovať človeka. No dnes, akoby sa svet postavil na hlavu ... všetko je naruby.

Keď človek človeku odpustí, či mu ukáže, že ho miluje a vždy je tu preňho, tak poväčšine, jediné, čoho sa dočká, je sklamanie, smútok a pocit zneužitia.

Desia ma tieto úvahy, aj som to zažila na vlastnú kožu, ale napriek tomu verím, že na svete je najdôležitejšie prejavovať druhým lásku, radosť, úsmev, pocit istoty a tiež odpustenia. Pokúsim sa na to nezabudnúť a riadiť sa týmto ... veď čo môžem stratiť, ak je svet fakt jeden veľký kruh? Karma

 Úvaha
Komentuj
 fotka
thrwtchr  17. 6. 2014 01:33
@amikadze lite verzia
Napíš svoj komentár