Mojou rečníckou otázkou v tomto blogu je, že prečo sú tí "normálni ľudia" braní "nenormálnou spoločnosťou" za nenormálnych...? A prečo to všetko "normálne" je teraz "nenormálne"...?

Možno ma v tomto blogu (ako aj v ostatných) budete opäť kritizovať, ale ja si aj tak vyjadrím svoj názor, alebo skôr nepochopenú otázku a využijem na to svoju super náladu z celého týždňa, kedy ma i len najmenšie podžubnutie rozhádže...

Prečo je táto doba tak obrátená, že tých ktorí poukazujú na spravodlivosť zatvárajú, alebo vyhodia z práce, alebo s nimi spravia niečo horšie...?
Prečo je teraz normálne keď sa partneri podvádzajú a nadávajú si do všetkých pohlavných orgánov...?
Prečo teraz keď človek nehreší, nefajčí, nepije je považovaný za človeka z inej planéty...?
Prečo keď je človek veriaci, chodí na kresťanské akcie a festivaly, tak je považovaný za vymytý mozog a divného človeka...?
Prečo teraz, keď dievča v 16tich je panna, tak je považovaná za staromódnu...?

Tieto otázky súvisia konkrétne s mojím životom, ale je mnoho ďalších otázok prečo je táto doba tak obrátená naruby...
Ale ja som tá "nenormálna"! A žije sa mi tak lepšie! Nepotrebujem k vyjadrovaniu sa používať každé druhé slovo nadávku...Nejdem ešte zomrieť aby som sa musela vyspať s niekým...Nepotrebujem alkohol aby som sa zabavila a kresťanský kolektív a viera v Boha ma posúva ďalej...!

A môžte ma aj naďalej brať ako ten nenormálny vymytý mozog. Je to aj tak môj život!
Len mi je smutno z tejto obrátenej doby a spoločnosti...

 Blog
Komentuj
 fotka
matushkaa  9. 12. 2012 15:23
tak ono to vždy bude.. že tí čo nezapadajú medzi väčšinu sú divní-nenormálni.. ale je to smutné, že žijú v podstate v takom klamstve..

...Vitaj u spoločenstva nenormálnych
 fotka
atep  9. 12. 2012 19:50
@matushkaa ale prečo je to tak a vždy to tak bude...?

...spravme si také spoločenstvo
 fotka
matushkaa  10. 12. 2012 21:14
no šak

ja neviem.. lebo sme ovce hodené vlkom či ako to je
 fotka
atep  10. 12. 2012 21:21
@matushkaa ja neviem, ale už ma to niekedy sere a poriadne...
 fotka
matushkaa  14. 12. 2012 21:38
hej aj mňa.. hlavne keď niekto obviňuje nespravodlivo.. ale čo je zlé že aj ja to robievam niekedy.. a to si ani neuvedomujeme ako na nás vplýva okolie tak ma to štve.. že sa tomu nedá vyhnúť dokonale..
 fotka
atep  15. 12. 2012 09:41
@matushkaa tak to aj mňa a dosť...a ja neviem, či obviňujem ale určite aj ja mám svoje nie pekné stránky, no snažím sa to nejak napraviť ...
 fotka
matushkaa  15. 12. 2012 23:17
nj tak to je hlavné že je tam snaha
 fotka
antifunebracka  11. 8. 2014 16:43
nemyslim, ze je to take zle, ako to tu prezentujes. tieto nazory maju praveze dost obmedzeni ludia, urcite to neni standard
 fotka
hadimistr  11. 8. 2014 16:46
v 16 tich ak je dievca panna tak nie je povazovana za staromodnu, to si zase prehnal.. ale v takych 18-19 na konci strednej, respektive po maturite ak je stale panna tak to uz ano to uz sa na nu pozera ako na frigidnu
10 
 fotka
georg21  11. 8. 2014 16:55
To by bolo na dlhú diskusiu o každej tebou spomínanou vecou zvlášť. Podobným názorom majú blízko ľudia, ktorí sú veľmi duchovne plytký. Tá duchovná plytkosť hrozí každému, dá sa do toho stavu dostať pomerne jednoducho, pretože svetské veci ako reklama, médiá dokážu nám to naservírovať tak, že je zložité si uvedomiť podstatu vecí. A teda zabúdame na to, že máme i duchovnú stránku, čo nám napovedajú už naše samotné pocity šťastia, smútku, vzrušenia... zabúdame lebo prestávame veci okolo používať vhodne ako prostriedky a stávame sa od nich závislými.

@9 to je skôr o postoji k tejto oblasti, osobne to pokladám za to najcennejšie čo mám a môžem dať len raz, preto s tým nemožno narábať len tak ľahkovážne. :letim:
Napíš svoj komentár