Väčšia nadprirodzená sila mi dnes zabránila ísť voliť. Možno to bola aj moja blbosť lebo aký iný debil môže deň pred voľbami stratiť občiansky ? Nie žeby mi tie voľby dva krát trhali žily, ale tie vybavovačky ! Už keď si na to pomyslím tak sa mi nechce. V utorok a piatok mám naviac prijímačky, kde by sa ten občiansky celkom zišiel. Nie žeby sa hodil.. to by som sa najprv musela dačo naučiť.
Inak sú dni krásne, skočili sme z kaluže do blata. Po záplávach toto. To aby človek ani z domu nevyšiel jak tu praží slnko. Nič sa nedá robiť. Nie to ešte premýšľať.

No čo som chcela. Praha je tak krásne mesto ! Úplne dýcha životom. Kultúrou. Och je to skrátka super. Praha Praha. Absolvovala som si dvojdňový výlet na vlastnú päsť. Opäť raz sa prejavil môj skvelý orientačný zmysel. Z celej Prahy som síce videla až václavského koňa ale bolo to super Spala som v tretetriednom hoteli na žižkove. Mala som konečne Starbucks! Už sa teším keď to bude každý deň. Dostala som pochvalu od taxikára za krásnu slovenčinu.

Vraj "já bych vubec neřekl že jste z Košíc vy nemáte ten divnej přízvuk"
No nie nechválim sa tým už druhý deň

Ďalej som sedela za Karlom Gottom v lietadle a zábávala sa na tom jak od neho každý pýtal autogram. A nevzala si foťák. Veď načo !

Teraz som tak úplne super konečne rada. Až sa z toho musím vypovedať. Zajtra budeme všetci doma. Pohoda. Budem celý týždeň oslavovať a možno sa kus učiť predsavzatie : uzmierim nedobré vzťahy s ľudmi čo chcem.

ach ach VĎAKA

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár