Skolsky rok skoncil.Kazdy uz vegeti.Nikto uz nemysli na skolu,skusanie ani na profakov.Ale je dolezite aby aspon niekto pospominal co sa vsetko udialo.Ja.

V prvom rade.Boli sme prvaci na strednej.Teda bolo vsetko nove,neotukane.Nevedeli sme co si mozme dovolit ale ako tyzdne pribudali tak aj nasa odvaha a istota bola vacsia.V niektorych pripadoch az privelka...

Niekolko mesiacov sme podstivo makali aby sme ukazali,ze tu nie sme len pre nase "modre oci" ale,ze na to naozaj mame a ze sem patrime.Az konecne prislo vytuzene uzivanie v podobe lyziaraka.
Myslim,ze by mi moji spoluziaci dali za pravdu ked poviem,ze to bola najlepsia cast skolskeho roka.Vyblaznili sme sa,ba aj naucili lyzovat.Bolo to na nezaplatenie.

No tyzden skoncil a my sme vedeli,ze budeme opat makat.No naladu nam to nepokazilo.Aj v tych najblbsich chvilach sme videli pozityva.Koniec koncov nic netrva vecne.Tak aj bolo...

Po niekolkych tyzdnoch prislo vytuzene volno v podobe "studynneho" volna.Vedeli sme,ze po tomto tyzdni budeme musiet este trocha zamakat ale to sme aspon na par jedincov neriesili.

Po "studynom" volne nas uz cakali len vystupne testy a vysvedcenie.Ked dostal vysvedcenie posledny student,vsetci sme citili sladku vonu nicnerobenia.
NECH ZIJU PRAZDNINY.!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
matthewqo  11. 7. 2008 16:54
Taky je zivot strednej skoly obzvlast prveho rocnika teda aspon na GPH to tak chodi . Uvidis druhy rocnik si uzijete omnoho, omnoho viac ... Prajem krasne prazdniny.
 fotka
kelso  13. 7. 2008 12:39
toto nieje koniec..ale začiatok.treba ešte uspesne zvladnut zopar rokov na strednej ktore budu mimochodom narocnejsie a plne vseliakych neprijemnosti ale tak..netreba sa nechat odradit a potom samozrejme vyyyška..jaaj to bude ulievareň
Napíš svoj komentár