Tieto prazdniny su uplne super.Cela prazdniny som s mamkou vo Velkej Britanii.Je tu nadherne.Pocasie nam vacsinou prialo ale ked nie tak som pisala a zlepsovala si blog na birdzi.
Som rada,ze existuje taka stranka ktora dava moznost mladym ludom vyjadrit svoje nazory a pocity.Casto krat to pomoze.

Napriklad mne.Som typ cloveka ktory nedava svoje trapenia az tak najavo.Radcej sa smejem a tvarim,ze je vsetko v pohode akoby som mala svojimi problemami niekoho zatazovat.A ked pridem sem a precitam si par blogov a zistim,ze nie som jedina ktora ma trapenie tak ma to akoby pozdvihne.Tym nechcem povedat,ze ma tesi utrpenie inych ale mam pocit,ze nie som sama.Mozno to znie sebecky ale ja to tak citim.

Ako som tak vcera lezala na posteli a surfovala po internete uvedomila som si,ze by stalo za pokus svoje vytvori a myslienky niekde poslat.Myslim do nejakeho casopisu na hodnotenie ci su naozaj dobre a stoja za zverejnenie alebo je to naozaj iba hlupost co pisem.

Mozno si po precitani tohto niekto povie ci som normalna alebo nieco take,ze takto uvazujem ale mne to pride ako dobry napad.Je vela ludi ktory mozno uvazuju podobne ako ja ale nevedia na koho sa maju obratit lebo tych dajme tomu redakcii je vela ale je tazke nieco vydrat a nieco normalne najst.
Je tazke nejak zacat a nejak sa prepracovat k tomu aby si vas niekto vsimol.Ale myslim,ze ten koho to bavi sa nenecha len tak odradit.

 Blog
Komentuj
 fotka
domusqa  15. 8. 2008 18:45
pekne... mas dobry napad
Napíš svoj komentár