Zase je máj.

Bol už aj minulý rok.

Začína ten letný hype, ľudom čo ich pán božko obdaril schopnosťou letovať. 

Mňa neobdaril.

Na vysvetlenie. V máji už všetci aspoň približne všetci vedia na ktoré festivaly pôjdu, kedy a kam asi pôjdu na dovolenku, buržuji do egypta rozjebať dvojmesačnú výplatu na all inkluziv s týždňovou hnačkou, slniečkari stopom do poľska na woodstock a ľudia ako Jožko do Škandinávie, lebo. 

(* pozn. autora - Jožko je generický predstaviteľ metahipstera - on robí veci, ktoré nie sú mainstream lebo veci ktoré neboli mainstream už sú mainstream a tým pádom hipsteri začali robiť veci čo sú mainstream lebo všetci už robia nemainstrem, takže jožko začal zase robiť nemainstream lebo je to vlastne mainstream a on rozhodne nie je žiadny hipster!... no schválne si to nechajte prejsť hlavou, ono to dáva zmysel)

Ja napríklad som bola oveľa spokojnejšia, keď vonku jebal mínus a mohli sme piť v krčme bez toho aby sme sa spotili. A všetci ľudia pre ktorých krčma nie je dostatočná motivácia bicyklovať s mestskými gumami po námraze v chumelici nie sú moji ľudia ( a sedeli doma) - (Moji ľudia sadry hore) V lete vyliezajú mladí pekní ľudia demonštrovať svoju lásku na otvorené krčmové terasy a znechutia mi celý zmysel môjho života svojím ťuťuli muťuli a opálením. A SPAM. Jebe SPAM. Všade jebe SPAM. Každý jebe SPAM. Lebo príroda, hory, more, dyk more - ukradli mi bicykel, dovolenky, bakalárky, diplomovky (DOPIČE) - to je ešte teraz na jar dooobre, longbord, skejbord, krujzer, radler, všetky slová textu klenotu slovenskej hudobnej klasiky JBMNT.

Ja viem čo mi povieš - ale to si musím zmazať 70% priateľov a koho budem hejtovať.

S hejtom na večné veky! 

No ale na smutnú nôtu. Presne takto tu sedím ku koncu mája každý rok a pičujem. Vrana keď prišlo leto. Tak si neodpustím ani tento rok. Stagnácia a žiadny progres a zase budem čakať každý spotený deň až udrie september a dúfať že všetkým prestane jebať a zalezú dnu. 

Pozdravujem Jožka týmto vstupom.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  25. 5. 2016 20:09
jj ja nenavidim leto tiez, lebo sa este zdoraznuje biednost mojho sposobu zivota
 fotka
indigomood  26. 5. 2016 07:33
"A SPAM. Jebe SPAM. Všade jebe SPAM. Každý jebe SPAM." Za toto by sa ani Melisko nemusel hanbit

Ale ano, tiez neznasam upotene leto. Uz aby bol oktober.
 fotka
pappkin  26. 5. 2016 08:42
Jebe spam

V pohodičke, každy ma ine produktivne obdobie, stagnacia prejde!
 fotka
antifunebracka  26. 5. 2016 16:18
Čo, jaký spam?
Napíš svoj komentár