Už je to vyše dvoch rokov čo pracujem v hosteli.

Po pracovných skúsenostiach v Starfuckse, Tescu, lisovaní autosedačiek, obchodoch s podprdami ( kde sa snažíte ľudí donútiť aby si kúpili čo najdrahšiu podprdu - čo je celkom sranda nosíte paničkám do kabíny tony podpŕd a oni natriasajú silikónmi - a niečo väčšie by nebolo? Tak prinesiem číslo XXXLF a ona to tam stále nenapchá poriadne) robím v hosteli.

Na úvod do tématiky je to multi-kulti ako sviňa, chodia sem modeli z českého Lidl letáku, Ahmed aj s celou partiou a samozrejme Briti na stag párty rozumej rozlúčku so zdravým rozumom a slobodou aby si mohli sadnúť holou riťou čumilovi na hlavu a zažiť iné zábavky, čo Bratislava ponúka.

Najviac hardcoris bola zrejme parta lotyšských rusov, ktorí ako tru slavs vypili asi kanister vodky každý, čomu nasledovala jemná výmena názorov, dve bodné rany, jeden stôl vyhodený z okna, na dvoch miestach prerazená stena päsťou a rýchly telefonát na 112.

Druhé miesto majú naši Irish friends, ktorí sa rozhodli zorganizovať grupáč v common roome s najatou slečnou, ktorú si doniesli z Trafa alebo Masky alebo kerej piče. Lichotivé pozvanie sa dostalo aj mne, keď dobehli nahí na recepciu.

Prekvapujúco nie nudita alebo agresivita sú najzoschnutejšou kôrkou na každodennom pracovnom chlebíčku. 

Je to ľudská blbosť. "Viete ale toto my sme si určite nerezervovali... panebože veď to je príšerné .. tam spia aj ženy aj muži? No to je neprípustné! Je to vôbec povolené?" - vraví mi prototyp pani Boženky znova a znova a ja jej trpezlivo vysvetľujem že to je spoločná izba, tkzv. dorm, vo svete bežná vec, a že presne to má napísané aj na svojom rezervačnom vouchri z bookingu a že za cenu 9,65 € určite nikde privátnu izbu s vlastnou kúpeľňou v Starom meste nezoženie.

Samozrejme táto ohavná donebavolajúca drzosť je moja vina a tak pani Boženke zháňam náhradné ubytovanie v piatok večer o siedmej, v strede sezóny v Bratislave preplnenej turistami. Čo je horšie panie Boženky božie prichádzajú vo všetkých tvaroch a vekových kategóriách. 

Pokračovanie nabudúce. Alebo nikdy. 

 






 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
nexo999  6. 1. 2017 20:48
To mi sedi na hostel blues BA ci ??
 fotka
jazzanova  6. 1. 2017 21:17
@1 Alebo oproti, neviem ako sa volá
Ale to je super, ja som nedávno tiež pár zážitkov takto zažila Mne sa to páčilo ale
Napíš svoj komentár