Vonka, na ulici, bez cieľa....
Tak sa jednoducho cítime, naháňanie sa za našimi snami nás naučilo, že sa naháňame iba za jediným cieľom.
Hej, hej... je to smrť. Vlastne pre ňu nemusíme nič urobiť, iba žiť.
Zákerné myšlienky prebodávajú moje naučené presvedčenie o svete a premieňajú ho v zabudnutie. JA som tu nato aby som určil aký budem mať JA život, no a pri tejto myšlienke, ma znovu nezaujíma ani jedna jediná vec, lebo viem, že už dávno som mal všetko.
Aspoň, že mám tie všetky ľudské zmysly, nech viem milovať očami každú nádhernú ženskú a po toľkých rokoch na zemi, si uvedomujem, že môžem milovať aj chlapa. Toho čo stojí vedľa mňa celý život akoby on sám bol mnou - najlepší priateľ. Tento najlepší priateľ je ale aj môj najväčší nepriateľ, neviem prečo, proste to tak cítim, čo? VY MOJI FELLACI....
"Je mi divne zo sveta a ani ty ma nedokážeš pochopiť, zvláštne, že milujem to ako mi dokážeš pomôcť na mojej bezcieľnej ceste, Ako mi pomáha tvoja existencia." Pozeral som sa jej do očí a trepal divné sračky čo som ani sám nechcel počúvať - démon, alebo nie, nepotreboval ich chápať - anjel?
A aj tak som mal tento zvláštny pocit:
--Prázdna hlava.
Čo viac si môže priať od sveta tento blázon, ak nie najväčší kľud, pri vychádzajúcom slnku, ktoré si už ani nevšimne, lebo to už videl toľko krát. Byť tam tú chvíľu s ňou ma naučilo, že nemusím riešiť svet, že nemusím riešiť svoj život, nepotrebujem k tomu ani chľast, ani nejaké naivné skurvené ženské, ani tie odporné drogy čo menia moje telo na prach. Páči sa mi to, byť s ňou, nerozumiem pocitom, ktoré sa vo mne mlátia päsťami, ako profesionálni boxeri - profesionálne zničená duša. Zabúdam na obchody a nekonečný sortiment ich produktov, ktoré aj tak nikdy nebudem mať všetky, zabúdam na štvorcové centimetre kúskov tejto zeme, na ktoré aj tak nikdy nestúpim, zabúdam na vojnu, bolesť, chudobu, beznádej, strach, očakávania, nenávisť, ego, chtíč, sex..... Nedokážem si ani len predstaviť, za niečím sa pachtiť, keď som tu sám s ňou. Rád by som zamrazil tento neuveriteľný okamih s ňou.
Asi ale nechcem nič.
Ona kráča okolo mňa ako princezná a ja si užívam každý jej úsmev, je čistý. Ach je tak čistý. Pohľadom sa zaborí do mojích očí a ja sa môžem nechať iba pohltiť, tou jej nádhernou bytosťou. Kto by to čakal, že necítiť nič, je zvláštnejší pocit ako láska, kto by to len čakal, že existovať znamená toto. Že to znamená žiť.--
"Nedokážem ťa chcieť, pretože ma veľmi s tebou baví byť, chápeš?" Objímam jej jemné ženské telo, ktoré sa chveje, ale z vnútra a od radosti, miluje to - byť výnimočná, aspoň pre mňa, lebo že vraj aj ja som. A spolu sa cítime tak dobre, stvorený pre seba.
"To hovoríš každej..." zaznie jej jemný vysoký hlások v mojich ušiach, netuším čo to znamená, že to hovorím každej, chcem aby to počula len ona.
"Pre mňa existuješ teraz len ty, uži si to tak ako ja, nemysli na svet, cíť mňa..." silno zovrela päste v ktorých som mal ruky, dáva mi najavo, že sa jej to tak páči, že to tak chce.
"Nemala by som tu byť......", trápi ju svet...
"Hej to teda nemala, ty jedna kurvička.", niekto jej prezváňa. Do ľavej ruky chytí mobil a pravou moje stehno, jemným pohladením sa dostane až k mojim vajciam. Odkladá mobil a nahýba sa nad môjho vtáka. A už iba mľaskanie, a stonanie a drhnutie sa. Dáva si ho až do krku, ešte že tu nemala byť, neviem čo by robila ak by tu byť mala. Vydala by sa za mňa? Vymenila ma za jej slobodu? Len preto že ju oklamala láska? Alebo by ma mala už plné zuby a bola jednoducho s iným? Chce byť vôbec nejaká žená s iným? Ich len baví spoznávať svet, ktorý do teraz nepoznali, ich to len baví cítiť istotu z mojich slov a skutkov. Pretože to robíme tak prirodzene, bez masky, bez pózy... Nie sme herci sme dokonalé ľudské stroje.
Dávam jej pusu potom ako dokončí svoj blowjob, dávam jej tú najvášnivejšiu pusu akú si zaslúži, pretože ma robí šťastným, dúfam že aj ona je šťastná. Viem to, že je šťastná stačí jej k tomu môj úsmev, ten ju hrozne baví. A môj pohľad, ktorý hovorí "Chcem cítiť tvoju existenciu, tak sa mi oddaj"
A je tu ďalšie ráno a ja zas neviem kde skončím večer.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár