Ahojte, takže mám taký problém alebo teda skôr otázku. Odumrel mi predný zub a je tmavší ako ostatné. Kamarátka vraví, že to nie je vôbec také strašné a že to pri bežnom rozhovore nevidno. Ale zase, niektorí ľudia si to všimli, keď som sa usmiala alebo ta
@bebekex vďaka, tvoj koment ma skutočne veľmi potešil. To s tým vybavovaním mi povedala moja zubárka, možno sa odvtedy niečo zmenilo v zákonoch alebo tak (veď kedy sa nemenilo . Bola by som rada, keby som to mala už čo najskôr za sebou, lebo sa budeme fotiť tento rok na oznamká a máme stužkovú a bojím sa, že mi to práve kvôli vybavení tej žiadosti nestihnú spraviť dovtedy.
@semhamforas keramická? Tá stojí 200€ minimálne, pokiaľ viem, a žiaľ, zárobkovo činná nie som, čiže asi sa budem musieť uchýliť k lacnejšej verzii.
musim suhlasit s @semhamforas .zivicove a podbne koruny nemaju dlhu zivotnost a po dvoch rokoch uz rozoznas ze ti ju robili lebo zacne tmavnut..radsej sa ti oplati priplatit si za keramicku a budes mat pokoj a nemusis sa bat ze neikto spozna rozdiel alebo ze sa ti rozpadne....ja som tiez kedysi siel do zivicovej a po troch rokoch mi zlomila a uz pol roka mam keramicku a vypada perfekte a nemam s nou ziadne problemy a vysla nejakych 160 € dokopy a trvalo dva tyzdne kym mi ju spravili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
2- vôbec to nie je komplikované vybaviť. nepotrebuješ žiadne vybavenie.
ja som mala 16, keď mi ju robili (tiež vpredu) a vôbec sa nedá rozoznať od normálneho zubu. je to úplne ako keby bol môj.
jediná nevýhoda je,že odvtedy ako mi ju nasadili mám citlivé ďasná,ale tomu napomohla špeciálna zubná pasta.
kľudne sa do toho pusť. nemáš sa čoho obávať.
@semhamforas keramická? Tá stojí 200€ minimálne, pokiaľ viem, a žiaľ, zárobkovo činná nie som, čiže asi sa budem musieť uchýliť k lacnejšej verzii.