Ahojte,,,uz asi 2 tyzdne mam problem zo zrakom. Ked sa pozriem na bielu stenu, tak vidim zrnenie. Niekedy sa mi to robilo ked som bola unavena. Teraz to vidim vkuse. A aj ked sa ucim tak mi zrni zrak a rozmazavju pismena. Mam aj dost silny astigmatizmus.
Mne tiež zrní zrak ak sa pozriem pri blbom osvetlení na stenu a nemusí byť ani biela.. ale keď si rozsvietim poriadne svetlo tak je to v pohode.. alebo na dennom svetle tiež.
Aho,takze podla mna,je to bud ten stres alebo prepracovanost,alebo to moze byt aj to,ze by si potrebovala okuliare,alebo kontaktne sosovky,samozrejme najlepsie,bude pokial zajdes za svojim ocnim lekarom a ten ti uz stanoviu diagnozu,prajem vela stastia
@patrik1985 mam okuliare -2 dioptrie astigmatizmus .. a hovorila mi v optike ze stym astigmatozmom mozu byt problemi.. ze hrozi riziko zakalov migreny.. bojim sa aj ked najskor je to zo sresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov