Predstavte si, ze mydlite barana kazdy den, tak urcite nepojde len o emocny a sexualny vztah, ale aj o citovy. Otazka plati aj pre zeny ktore by baran mydlil. Dokazali by ste sa zamilovat za tohto predpokladu?
@thunderstorm@8 Presne ani ja. Ostal mi tak jeden, dvaja kamaráti z vysokej školy o ktorých viem, že si spomenú, a s ktorými sa aspoň raz do roka stretnem. Kto si na mňa nespomenie, tak toho nemožno považovať za kamaráta. To sú v mojom prípade ostatní z vysokej školy, kde si ma podaktorí ešte aj vymazali, ďalej sú to všetci zo strednej a zo základnej. Tam už aj sotva niekoho mám z priateľov. Nepíšem si ani so žiadnou ženskou, lebo nedokážem byť len kamarát a neznášam, keď dajaká ma vodí za nos a mi klame. Chcem keďtak rovno frajerku, nehľadám kamarátku. Kamáratiek bolo až až, som už unavený z toho bývať len kamarátom a tak s nijakou nestrácam čas, venujem čas radšej sebe a svojmu hobby, ktoré mi aspoň na nejaké potešenie je. Sú týždne, kedy si ani celý týždeň s nikým nepíšem. Som na to zvyknutý, som zvyknutý byť uzavretý sám do seba.
@dalsipriekala@13 🙀😿 kus dost smutné
más depresny stres, tenziu a depresiu
(hah vidís, vsetky tie stavy sú v zenské, baby, v zenskom rode, females, skoda ze nie aj na'ozaj, vid!
nj, takú depress.neurozu, stress.. ,:/ :/(
vsak skús sport & relax, meditáciu, al.kus iné goals, záujmy a ciele - si daj velkú ledovú whiskU - iced tonic, a 15 ~ 20 x velky plavecky bazen, po dlzke, s cool'ed vodou
(al.lyze skús - zjazdi nejaké svahy, na lyziach..)
bývalá frajerka bola baran, nebolo to nejako veľmi ťažké, vedel som od prvej chvile, že ju chcem, ale po rokoch viem, že ju nechcem a nie sme spolu. znamenie sú voloviny. buď tá žena, muž má rozum, alebo rozum nemá. to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
más depresny stres, tenziu a depresiu
(hah vidís, vsetky tie stavy sú v zenské, baby, v zenskom rode, females, skoda ze nie aj na'ozaj, vid!
nj, takú depress.neurozu, stress.. ,:/ :/(
vsak skús sport & relax, meditáciu, al.kus iné goals, záujmy a ciele - si daj velkú ledovú whiskU - iced tonic, a 15 ~ 20 x velky plavecky bazen, po dlzke, s cool'ed vodou
(al.lyze skús - zjazdi nejaké svahy, na lyziach..)
som (najprv) myslel, ze to píse Kerro,
( ..s tymi nijckami "lahko dôjde k omylu", jako spíeva R.muller.. )
tak som ho chcel kus povzbudit a poradit, dát 1, 2 dobré tipy