Predstavte si, ze mydlite barana kazdy den, tak urcite nepojde len o emocny a sexualny vztah, ale aj o citovy. Otazka plati aj pre zeny ktore by baran mydlil. Dokazali by ste sa zamilovat za tohto predpokladu?
@thunderstorm@8 Presne ani ja. Ostal mi tak jeden, dvaja kamaráti z vysokej školy o ktorých viem, že si spomenú, a s ktorými sa aspoň raz do roka stretnem. Kto si na mňa nespomenie, tak toho nemožno považovať za kamaráta. To sú v mojom prípade ostatní z vysokej školy, kde si ma podaktorí ešte aj vymazali, ďalej sú to všetci zo strednej a zo základnej. Tam už aj sotva niekoho mám z priateľov. Nepíšem si ani so žiadnou ženskou, lebo nedokážem byť len kamarát a neznášam, keď dajaká ma vodí za nos a mi klame. Chcem keďtak rovno frajerku, nehľadám kamarátku. Kamáratiek bolo až až, som už unavený z toho bývať len kamarátom a tak s nijakou nestrácam čas, venujem čas radšej sebe a svojmu hobby, ktoré mi aspoň na nejaké potešenie je. Sú týždne, kedy si ani celý týždeň s nikým nepíšem. Som na to zvyknutý, som zvyknutý byť uzavretý sám do seba.
@dalsipriekala@13 🙀😿 kus dost smutné
más depresny stres, tenziu a depresiu
(hah vidís, vsetky tie stavy sú v zenské, baby, v zenskom rode, females, skoda ze nie aj na'ozaj, vid!
nj, takú depress.neurozu, stress.. ,:/ :/(
vsak skús sport & relax, meditáciu, al.kus iné goals, záujmy a ciele - si daj velkú ledovú whiskU - iced tonic, a 15 ~ 20 x velky plavecky bazen, po dlzke, s cool'ed vodou
(al.lyze skús - zjazdi nejaké svahy, na lyziach..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
más depresny stres, tenziu a depresiu
(hah vidís, vsetky tie stavy sú v zenské, baby, v zenskom rode, females, skoda ze nie aj na'ozaj, vid!
nj, takú depress.neurozu, stress.. ,:/ :/(
vsak skús sport & relax, meditáciu, al.kus iné goals, záujmy a ciele - si daj velkú ledovú whiskU - iced tonic, a 15 ~ 20 x velky plavecky bazen, po dlzke, s cool'ed vodou
(al.lyze skús - zjazdi nejaké svahy, na lyziach..)
som (najprv) myslel, ze to píse Kerro,
( ..s tymi nijckami "lahko dôjde k omylu", jako spíeva R.muller.. )
tak som ho chcel kus povzbudit a poradit, dát 1, 2 dobré tipy