sa tu s vami roztrhlo vrece? ale neviem neviem, 135 cm je na 13 rokov naozaj málo, až sa mi to nezdá... v tom veku už väčšina dievčat v mojej generácii mala tých 155-160 cm určite... mala som aj drobné spolužiačky, ale tie mali tiež už iste 145 možno aj 150 cm v 13 rokoch...
Rodicia su aki vysoki? Ak si zdedila predpoklady pre nizsi vzrast, nic sa neda robit. Ale predpokladam, ze nie az na takyto nizky. Je dolezite aby si rastla plynule. Kolko cm si narastla za posledny rok? Mozno presne nevies... ale ked ides na prehliadku k detskej lekarke, odmeria a odvazi ta zakazdym? Ona by to mala sledovat a v pripade potreby ta poslat na dalsie vysetrenia
Ak ti nie je hlupe to sem pisat, v kolkych rokoch si dostala prvu menstruaciu, ak si uz dostala? Aj od toho zavisi, ako dlho este budes rast a teda ci by sa s tym nieco dalo robit. Mozno budes mat o nieco neskorsiu pubertu a este sa "vysvihnes", no kazdopadne sa na to radsej spytaj svojej doktorky, kym nebude neskoro
Neboj, určo vyrastieš ešte kúsok
To moja sesternica má 12 a meria okolo 165 a je vyššia ako ja -.- (ale má strašne vysokých rodičov, o to nejde, len jej závidím )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja už nechcem rásť
Ak ti nie je hlupe to sem pisat, v kolkych rokoch si dostala prvu menstruaciu, ak si uz dostala? Aj od toho zavisi, ako dlho este budes rast a teda ci by sa s tym nieco dalo robit. Mozno budes mat o nieco neskorsiu pubertu a este sa "vysvihnes", no kazdopadne sa na to radsej spytaj svojej doktorky, kym nebude neskoro
(to ako keby si ty zmurkala )
Mmm, kiežby
To moja sesternica má 12 a meria okolo 165 a je vyššia ako ja -.- (ale má strašne vysokých rodičov, o to nejde, len jej závidím )
(teda moj program na webcu nema nahravanie videa )