ani ja som si nikdy nedal injekciu, keď mi vŕtali zub, toľko už predsa vydržím... a raz mi zubárka rezala celé ďasno, takisto bez nejakej injekcie a vydržal som, aj keď mi trošku prišlo zle, keď som na nástrojoch videl toľko krvi vŕtanie je oproti tomu nič...
ja som zo zubárky zvyčajne taká zdeptaná, že bez injekcie by som jej tam ani neotvorila ústa.. nejde ani tak o bolesť, ale o to že s injekciou som istejšia a menej sa bojím
Je to divné, ale naozaj na tom dosť záleží. U prvého ma bolelo všetko príšerne, u druhého ma to nebolelo skoro vôbec, len zubárka išla do dôchodku, tak som musel zase meniť. No a u toho posledného som necítil naozaj vôbec NIČ (ani pichnutie injekcie, ani vŕtanie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Je to divné, ale naozaj na tom dosť záleží. U prvého ma bolelo všetko príšerne, u druhého ma to nebolelo skoro vôbec, len zubárka išla do dôchodku, tak som musel zase meniť. No a u toho posledného som necítil naozaj vôbec NIČ (ani pichnutie injekcie, ani vŕtanie)