aj ja chcem takých rodičov, keď aj 5 eur mesačne by som dostávala. Takto nič, ale najhoršie je, že mi ani nič nekúpia, mám jedine to, čo dostanem od jednej tety sem tam..ale dosť sociálnej chvílky, spravila som výlevku pocitov
-donedávna koľko som si vypýtala, odnedávna zhruba 30 €/mes. (kým sa začente rozdrapovať nad rozmaznaným deckami z lepších rodín: všetko oblečenie, kozmetiku, cestovné, školu, elektroniku, fajčivo a časť stravy si hradím sama)
-objektívne áno; subjektívne mám nutkanie zhromažďovať veľké sumy bez zámeru ich použiť
nedostavam nic...a este k tomu to co zarobim a nie je toho vela davam na psa..voditko ..nahubok..jedlo..pelech ...hracky.............no co narobim ja som ho chcela
Už nedostávam vreckové. A tak dostávala som ale ja som si to aj tak len žgrlila a šak keď si chcem niečo kúpiť tak si od maminy vypýtam a ona mi dá. Niekedy. :
vreckove sú dobre, aby sa deti naucili hospodarit s peniazmi.. ja som nikdy nedostavala, ale svojim detom (ak nejake budem mat) budem davat trosku ine sumy, napr 50 na mesiac ale to na vsetko, tj nech si pekne rozdeli - na chodenie do mesta, na oblečenie, do skoly ak bude treba vyplatit malickosti ako toaletny papier a pod. A nech nechodi za mnou s tym, že "videla som take krasne topanky" ked si na nich može usetrit
Koľko? 0€,a keď som ešte pred rokom dostávala bolo to 2€
Stačí vám to? Nie,ale po čase sa človek naučí žiť bez haliera vo vrecku
Ak nie,koľko by ste chceli? Hocikoľko,len aby som už pred kamošmi nevyzerala ako debil,že nikdy s nimi ani do mesta nechodím nakupovať,ani v škole do bufetu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
-
zarabam si, cize nemam "nudzu" o peniaze
-
ako kedy
stačí
-
hotovo!
5€.
Stačí, lebo nie som od neho závislý.
-
5 eur
Ale stačí..
-
Koľko? // 4 eura mesacne
Stačíí vam to? // nie
Ak nie koľko by ste chcelI? // aspon 10
akurát na jedlo
tak mi treba, že chcem chodiť aj do reštaurácie => musím zarábať
viac chcieť aj tak nemôžem
všetko okrem jedla platím zo svojho (aj bývanie, cestovanie, kozmetiku, oblečenie and so on)
aj ja chcem takých rodičov, keď aj 5 eur mesačne by som dostávala. Takto nič, ale najhoršie je, že mi ani nič nekúpia, mám jedine to, čo dostanem od jednej tety sem tam..ale dosť sociálnej chvílky, spravila som výlevku pocitov
ani nechcem, ani nepotrebujem
-3 eur na týždeň
-nie, ale nie som závislý iba od ich (chodím pomáhať ocovi do roboty)
-.......
-donedávna koľko som si vypýtala, odnedávna zhruba 30 €/mes. (kým sa začente rozdrapovať nad rozmaznaným deckami z lepších rodín: všetko oblečenie, kozmetiku, cestovné, školu, elektroniku, fajčivo a časť stravy si hradím sama)
-objektívne áno; subjektívne mám nutkanie zhromažďovať veľké sumy bez zámeru ich použiť
-rada by som sa vrátila k stavu ,,donedávna"
4 eur mesačne? Ešte k tomu bývaš v Blave, to nie je asi nič moc.
-
nestačí
takých 20€ aspoň...
v blave nebyvam a stavame dom cize vysku mojho vreckoveho absolutne chapem
-
Áno.
Veľa
-no tak v priemere 10 - 30 € mesačne a ešte + k tomu mi dáva mamka na benzín
-áno, stačí mi to úplne v pohode a ešte mám aj niečo v pokladničke xD
30 eur/mesiac (okrem leta-vtedy nedostávam)
Stačí a snažím sa aj šetriť
Čistého 10€/týždeň
ÁNO.
Veľa by som chcel Čo vám budem hovoriť
2 ečká
nestačí
stačilo by 5 na týždeň a teraz mám len 2 ... rodičia si myslia že to stačí ale nestačí...
-
jak kedy, lebo si snažím sama zarobiť
joooj ani sa nepýtaj
5
áno
idealne 20, ale nechyba mi to
Koľko? / -
Stačíí vam to? / Áno
Ak nie koľko by ste chceli? / Toľko, aby som nemusel byť závislý od rodičov
0
áno
4 eura na tyzden
áno
-
bárskolko ak si to odrobím doma a pevne tak 10€
stačí úplne
-
Dostávate vreckové? Nie
Koľko? 0€,a keď som ešte pred rokom dostávala bolo to 2€
Stačí vám to? Nie,ale po čase sa človek naučí žiť bez haliera vo vrecku
Ak nie,koľko by ste chceli? Hocikoľko,len aby som už pred kamošmi nevyzerala ako debil,že nikdy s nimi ani do mesta nechodím nakupovať,ani v škole do bufetu