zaujíma ma (kvôli malej lokálnej štatistike) nakoľko "postihujú" strie mladé ženy, či myslíte na prevenciu (prípadne ako), a nakoľko to beriete ako estetický problém.
sorry, chalani a chlapi. mate, okej, ale ako to beriete... ze je to nieco hnusne, alebo normalne, alebo ako. (a camilla dik za odpoved je fajn ze neriesis)
aby som prispela, tak mne na cudzom tele vobec neprekazaju, ale ak sa objavia na tom mojom, je mi to strasne neprijemne...
@mielikki o raste to iste je, ale s tym priberanim... mam stihlu postavu. skor ako keby to bolo o pokozke. su stastnejsi s tou hrubsou a menej stastni s tensou/suchsou
Niesom si celkom ista ci hovorime o tom o co msi myslim, ale myslim ze viem
Cize ano, ale iba z vnutornej strany stehien take jemne... celkom ma to aj trosku trapilo ale raz som to ukazala chalanovi a on na to aisi ze "...no a?" a ja ze... "no ved ahha to co je nie je to pekne predsta " a povedla mi na to asi neico take, ze je to fakt posledne co by ma malo trapit cize odvtedy spoko
@fakitka pravdáááá, kolená, okolie panvy, stehná...
estetický problém? hmm neštve ma to nejako extra ale kedysi aj hej... ale raz sú inokedy nie... to záleží či priberem /vtedy sa vždy nájdu/, alebo schudnem /vždy zmiznú/, ale teraz nerieším...
a prevencia? asi iba cvičenie ale... extra tomu neholdujem, šak nech sú... určo um je tham dobre xD.... nerešííím sú aj horšie veci ako strie xD
O hormónoch? Debilina. Je to z rýchleho rastu alebo na prsiach, keď to koža nezvláda. Neviem ako tebe, ale väčšine ľuďom sa kvôli hormónom nezačnú zväčšovať stehná do šírky.
@rheia v obdobi puberty zblbnu hormony a vsetkym zenam sa zacne zbierat viac tuku na stehnach a bokoch a na prsiach. niektorym viac, niektorym menej. nastuduj si kusok biologie netvrdim, aj prejedanie sa ma na tom svoj podiel. ale ciste z toho sa ti strie nespravia. to by si do seba musela rvat nieco od rana do vecera a to doslova.
tiež ich mám a neriešim to .. mne sa spravia vždy, keď prudko narastiem (neviem, ako dlho budem ešte rásť) ale vždy sa po nejakom čase stratia. Ako vraví @sprejerka01 , treba pohnúť zadkom a oni sa stratia
Ano mám, ....prestala som to nejako extrem. riešit. Najprv som mala iba na stehnách z vonkajsej strany a na zadku neskor to vybledlo ale stale je to vidiet......A teraz sa mi spravili aj z vnútornej strany stehien a trosku aj na bokoch...:/ ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
aby som prispela, tak mne na cudzom tele vobec neprekazaju, ale ak sa objavia na tom mojom, je mi to strasne neprijemne...
na dievcatach mi to nevadi, teda zatial som to videl len na jednej a ona je po porode dvoch deti
Cize ano, ale iba z vnutornej strany stehien take jemne... celkom ma to aj trosku trapilo ale raz som to ukazala chalanovi a on na to aisi ze "...no a?" a ja ze... "no ved ahha to co je nie je to pekne predsta " a povedla mi na to asi neico take, ze je to fakt posledne co by ma malo trapit cize odvtedy spoko
estetický problém? hmm neštve ma to nejako extra ale kedysi aj hej... ale raz sú inokedy nie... to záleží či priberem /vtedy sa vždy nájdu/, alebo schudnem /vždy zmiznú/, ale teraz nerieším...
a prevencia? asi iba cvičenie ale... extra tomu neholdujem, šak nech sú... určo um je tham dobre xD.... nerešííím sú aj horšie veci ako strie xD
O hormónoch? Debilina. Je to z rýchleho rastu alebo na prsiach, keď to koža nezvláda. Neviem ako tebe, ale väčšine ľuďom sa kvôli hormónom nezačnú zväčšovať stehná do šírky.
(Ale keby mám predpoklad prudko narásť, čiže napr. keby som tehotná, tak asi papám vitamíny, nech ich nemám až o toľko viac )
Ja už nemámm skoro vobec....