chcela som sa spýtať či nepoznáte nejaký dobrý recept na šupinatú pleť.. :/ Skúšala som mandľový krém, chvíľu pomáhal ale potom prestal fungovať .. Budem vďačná za každú radu.. ďakujem..
v puberte som takú mala .. tvár som si umývala v teplej vode s takou menšou hubkou .. pleťové vody keď som používala tak jedine jemné bez alkoholu.. používam ráno a večer krém nivea .. ten klasický .. a kokosový olej na večer + veľa vody treba piť !.. ^_^
Poznám ja som začala pouzivať iný make-up aky som mala, viac hydratačný.
Ale aj je najlepši krém LIBOBASE (kupiš v lekárni) je mega mastný a cez noc si ho natriem na tvar (niekedy len okolo oči, tak mam supiniek najviac) a ráno mám oveľa lepšie a hydratovanú plet
Veľa piť, aspoň raz do týždňa peeling, poriadna hydratácia. Odporúčam jojobový olej poprípade marhuľový. Je dosť ľahký , rýchlo sa vstrebáva a je vhodný pre všetky typy pokožky. Vyššie spomenutý kokosový olej a bambucké maslo môže upchávať póry tak to neodporúčam.
Ja som používala Niveu klasickú a mastilo to dosť...
A mala som problém s akné tak som skočila ku kožnej dala mi skinoren a duac a pleťovú vodu a to v celkovom efekte pleť dosť vysušilo, tak mi poradila klasickú indulonu nechtíkovú dať na noc, ale postačila Nivea a pod make-up dávam La Roche Posay - effaclar duo a občas Biodermu - Sebium Global
@erissall Ahoj, trapili ma supinky hlavne na nose, obcas aj v oblasti cela. Pouzivam presne ako si napisala, mandlovy kremik, neviem aku znacku si pouzivala ty? Ja mam Weledu, supinky postupne mizli az zmizli. Teraz sa objavia uz len obcas, po tazkej noci Je velmi jemny, upokoji aj zacervenalu pokozku. Nosim ho vzdy v taske
ja mam supinavu plet iba v zime, ked je vykurovacia sezona, kremy mi nepomahali, kamoska mi poradila zvlhcovac vzduchu, mam konkretne humio, kupeny tu » shop.vitarian.sk/pristroje/zvlhc...
odkedy ho pouzivam nemam problem s pletou uz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teraz je to trend alebo čo?
potom poriadna hydratácia
vyskúšaj bambucké maslo
Ale aj je najlepši krém LIBOBASE (kupiš v lekárni) je mega mastný a cez noc si ho natriem na tvar (niekedy len okolo oči, tak mam supiniek najviac) a ráno mám oveľa lepšie a hydratovanú plet
A mala som problém s akné tak som skočila ku kožnej dala mi skinoren a duac a pleťovú vodu a to v celkovom efekte pleť dosť vysušilo, tak mi poradila klasickú indulonu nechtíkovú dať na noc, ale postačila Nivea a pod make-up dávam La Roche Posay - effaclar duo a občas Biodermu - Sebium Global
odkedy ho pouzivam nemam problem s pletou uz.